dostum şimdi ilk liman cüzdanı çıkaracağın için 4 stcv alacaksın 5.ise gemici olunca alacaksın ve her sene yükseleceksin.
sınırlı zabit ehliyeti alırsın.
sınırlı zabit ehliyeti alırsın.
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Merhaba. Ben Makina teknikeriyim 31 yaşındayım ve gemi adamı olmak istiyorum ama nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirm. Şimdidn teşekkür ederim
ya ben antalyadaki kaptanlık lisesine gitmek istiyom arkadaşım söledi bana da puansız giriliyomuş arkadaşım da bende gitmek istiyoruz hemnde denizi çok seviyoruz şimdiden teşekürlerDeniziclik eğitimi ile ilgili sorularınız burdan yanıt buluyor. Sorularınızı alıntı yapmadan cevap olarak yazarsanız en kısa süre içinde cevaplanacaktır
abi herkese ceavap vemişsin bide bna versen ben antalyada kaptanlık lisesi varmış denizcilik yani lise ye gitcem bana bi arkadaşım söle puansızda girilebiliniyomuş doğrumu acabagemi inşa bolümünde son 2 yıl okul stajı yapıyorlar. staj yaptıgı tersanede kendını ıspat ederse o ersanede rahatlıkla ıs bulabılır. ayrıcaa 2 yıllık meslek yuksek okulunda dewam edıp ehlıyetını yukseltebılır.
abi benim antalyadaki kaptanlık lisesine gimem için oks ye girip p uan tutturmam gerekiyomuya ben antalyadaki kaptanlık lisesine gitmek istiyom arkadaşım söledi bana da puansız giriliyomuş arkadaşım da bende gitmek istiyoruz hemnde denizi çok seviyoruz şimdiden teşekürler
abi herkese ceavap vemişsin bide bna versen ben antalyada kaptanlık lisesi varmış denizcilik yani lise ye gitcem bana bi arkadaşım söle puansızda girilebiliniyomuş doğrumu acaba
ben antalyadaki kaptanlık lisesine gitmek istiyorum öğretmenim bana puansız demişti acaba herhargi bir sınav varmı puanlamı giriliyo puansızsa nasıl başvurabilirim
slm bende denicilik lisesinde okuyorum eğer antalyadaki denizcilik lisesi anadolu denizcilik lisesi ise oks puanı ile girilio ardında fiziki mülakat ve gemi adamı olabilmek için büyük bir sağlık kontrolünden geçiosun eğer sağlık kontrolünde gemiadamı olabilir sonucu çıkarsa kesin kayıt yaptırabilirsinabi benim antalyadaki kaptanlık lisesine gimem için oks ye girip p uan tutturmam gerekiyomu
evet renk körlüğü gemiadamı olabilmek için bir engel liseye girmeden önce bize rek körlüğü testi yapmışlardıArkadaşlar acaba renk körlüğü denizcilik eğitimi için bir engel olurmu?
anadolu denizcilik değilse pu an gerekiyomu bu okulların puansızı yokmu ?slm bende denicilik lisesinde okuyorum eğer antalyadaki denizcilik lisesi anadolu denizcilik lisesi ise oks puanı ile girilio ardında fiziki mülakat ve gemi adamı olabilmek için büyük bir sağlık kontrolünden geçiosun eğer sağlık kontrolünde gemiadamı olabilir sonucu çıkarsa kesin kayıt yaptırabilirsin
türkiyede bu denizcilik okullarının puansız olanı yok mu ya diploma notu falan ne oluyo ya ce vap verinya yurt dışında denzicilik eğitimi veren ücreti cazip üniversiteler hakkında bilgisi olan varmı araştırdım ama yinede buraya yazıyım dedim belki bilmediğim bir bilgi verirsiniz
Denİzcİlİk Okullarindan Herhangİ Bİrİne Puansiz Dİploma Notu Gerekmeden Gİrİlİyomu Parali Falan