Denizcilik eğitimi ile ilgili sorular

• Konuyu açan Konuyu açan can
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
dostum şimdi ilk liman cüzdanı çıkaracağın için 4 stcv alacaksın 5.ise gemici olunca alacaksın ve her sene yükseleceksin.

sınırlı zabit ehliyeti alırsın.

ben pendik and.denizcilikte güverte okuyorum(3.snıf)liseden sonra tudevi düşünüyorum duyduğuma göre tudev 2 yıl yurt içi 2 yıl yurt dışında 4 senelik eğitim veriyormuş bu 2 yıl yurt dışı olayının aslı varmı eğer öleyse süper yardımcı olursanız sevinirim

ben şu anda buca and. mes.lis de hazırlık okuyorum.denizcilik bölümüne girmek için yıl sonu diploma notum kaç olmalı?

bir de İzmirdeki denizcilik eğitimi veren meslek liselerinin isimlerini verirseniz sevinirim:)

:)selam. ben buca mes lis sinde hazırlık okuyorum.denizcilik bölümüne girmek için diploma notum kaç olmalı acaba?. bir de izmirde denizcilik bölümü veren okulların isimlerini söyler misiniz?

selam. DENİZCİLİK BÖLÜMÜNE GİRMEK İÇİN diploma notum kaç olmalı? .bir de denizcilik bölümü olan okulların ismini söylerseniz sevinirim

Merhaba. Ben Makina teknikeriyim 31 yaşındayım ve gemi adamı olmak istiyorum ama nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirm. Şimdidn teşekkür ederim

tayfa sınavına giricem gemici olabilmek icin fakan konuları bulsam bile calısabilmek icin bir kitap falan bulamadım 10 gun ıcınde sınav var cıkabilecek sorularla ilgili bilgisi veya calısa bilecegim bi kaynak
yardımlarınız icin cok tesekkurler

Deniziclik eğitimi ile ilgili sorularınız burdan yanıt buluyor. Sorularınızı alıntı yapmadan cevap olarak yazarsanız en kısa süre içinde cevaplanacaktır :)
ya ben antalyadaki kaptanlık lisesine gitmek istiyom arkadaşım söledi bana da puansız giriliyomuş arkadaşım da bende gitmek istiyoruz hemnde denizi çok seviyoruz şimdiden teşekürler

gemi inşa bolümünde son 2 yıl okul stajı yapıyorlar. staj yaptıgı tersanede kendını ıspat ederse o ersanede rahatlıkla ıs bulabılır. ayrıcaa 2 yıllık meslek yuksek okulunda dewam edıp ehlıyetını yukseltebılır.
abi herkese ceavap vemişsin bide bna versen ben antalyada kaptanlık lisesi varmış denizcilik yani lise ye gitcem bana bi arkadaşım söle puansızda girilebiliniyomuş doğrumu acaba

ben antalyadaki kaptanlık lisesine gitmek istiyorum öğretmenim bana puansız demişti acaba herhargi bir sınav varmı puanlamı giriliyo puansızsa nasıl başvurabilirim

ya ben antalyadaki kaptanlık lisesine gitmek istiyom arkadaşım söledi bana da puansız giriliyomuş arkadaşım da bende gitmek istiyoruz hemnde denizi çok seviyoruz şimdiden teşekürler

abi herkese ceavap vemişsin bide bna versen ben antalyada kaptanlık lisesi varmış denizcilik yani lise ye gitcem bana bi arkadaşım söle puansızda girilebiliniyomuş doğrumu acaba

ben antalyadaki kaptanlık lisesine gitmek istiyorum öğretmenim bana puansız demişti acaba herhargi bir sınav varmı puanlamı giriliyo puansızsa nasıl başvurabilirim
abi benim antalyadaki kaptanlık lisesine gimem için oks ye girip p uan tutturmam gerekiyomu

abi benim antalyadaki kaptanlık lisesine gimem için oks ye girip p uan tutturmam gerekiyomu
slm bende denicilik lisesinde okuyorum eğer antalyadaki denizcilik lisesi anadolu denizcilik lisesi ise oks puanı ile girilio ardında fiziki mülakat ve gemi adamı olabilmek için büyük bir sağlık kontrolünden geçiosun eğer sağlık kontrolünde gemiadamı olabilir sonucu çıkarsa kesin kayıt yaptırabilirsin

Arkadaşlar acaba renk körlüğü denizcilik eğitimi için bir engel olurmu?
evet renk körlüğü gemiadamı olabilmek için bir engel liseye girmeden önce bize rek körlüğü testi yapmışlardı

Selam ben mersinde yat kaptanlıgı ya da gemi adamlıgı kursu ariyorumm acaba varmi?? yat kaptanlıgı tercihimdir....
ayrica denizci olup karada calisabilecegm bölmler varmi ??bunu da ögrenmek istiyrm...mersinde olucak bu kurslarama :( bska türlü gidemem.. bide direk bu kurslar sertifaka mi verio ?(yada vernleri vrmi)yoksa sinava mi giricksin? sinavlar nasil oluoo zor mu cok?? cok sey sordum ama napim gelecegim söz konusu şimdiden cok tesekkür ediyorum cevplayn herkese ve bu siteye böle bi imkan sagladigi icin :)

kimse cevap vermemiş :( :(

slm bende denicilik lisesinde okuyorum eğer antalyadaki denizcilik lisesi anadolu denizcilik lisesi ise oks puanı ile girilio ardında fiziki mülakat ve gemi adamı olabilmek için büyük bir sağlık kontrolünden geçiosun eğer sağlık kontrolünde gemiadamı olabilir sonucu çıkarsa kesin kayıt yaptırabilirsin
anadolu denizcilik değilse pu an gerekiyomu bu okulların puansızı yokmu ?

ya yurt dışında denzicilik eğitimi veren ücreti cazip üniversiteler hakkında bilgisi olan varmı araştırdım ama yinede buraya yazıyım dedim belki bilmediğim bir bilgi verirsiniz

hayır yok öle çalışmadan direk denizcilik liselerine giriş yapamassın amma bedavacısın zaten öle çok bi puan istemioki 320 puan civarında

Denİzcİlİk Okullarindan Herhangİ Bİrİne Puansiz Dİploma Notu Gerekmeden Gİrİlİyomu Parali Falan

320 Az Puanmi Benİm Derslerİm MahfolmuŞ Zaten Denİzcİlİk UraŞmaktan BoŞunami Puansiz İstİyom Ben

Sen Nerde Ve Hangİ Lİseye Gİdİyon

ben pendik anadolu denizcilik lisesine gidiom güvertede okuom türkiyede zaten 15-20 tane denizcilik lisesi var ve puansız girilen veya paralı denziclik lisesi hiç duymadım bilmiorum

tamam saol pendik nerde bu denizcilik kisesine girmek için sağlık kontorölünden geçiyosun demi boyun kaç olması lazım isim ne bu arada lise kaça gidiyon

Geri