Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
lisede yokmu sen kaça gidiyondenizcilik kurslarına (tüdev,ekol) dediğin gibi gidiliyo bildiğim kadarıyla ama liseden sonra.
lisede yokmu sen kaça gidiyon
usta denizcii ehliyeti nasıl alınır? Bilgi veririseniz sevinirim.
denizcilik konusunda itü-df/ydo ve 9eylül'ü karşılaştırırken biraz düşünmen gerekir.yeni sistemi pek bilmiyorum (bizim zamanımızda sayısal-1, sayısal-2 diye bi ayrım yoktu) ama şunu söyleyebilirim; 9 eylülde denizcilikle ilgili meslek yüksek okulu, itü-df/ydo'da ise fakülte var.bunlar farklı kavramlar.ayrıca itü-df/ydo'da denizcilik eğitimi aldığında mühendis sıfatıda kazanıyorsun, bu nedenle farklı puan türlerinden öğrenci alımı yapılması normal.merhaba arkadaşlar merak ettiğim birşey vardı
İTÜ deniz ve liman işletme mühendisliği öss de say2 puanıyla alıyo ve yüksekte bir puan istiyo ama DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ say1 puanıyla öğrenci alımı yapıyo bu iki üniversiteden mezun olanlar aynı işimi yapıyo farkları nelerdir
yardımcı olursanız sevinirim
Selam ben bu sene ÖSS ye giricem ve istanbul teknik üniversitesi denizcilik fakültesi deniz ulaştırma ve işletme mühendisliğini kazanmak için çalışıcam.. benim öğrenmek istediğim şey, eğer deniz ulaştırma işletme mühendisliğini okursam mezun olduktan sonra ister gemide ister limanda çalışabilecekmiyim bi de ünvanım ne olacaktır?? saygılar...
arkadaşlar ben soner foruma daha yeni kayıt oldum.ben öss ye yeni gircem babam güverte zabiti ben de güverte zabiti olmak istiyorum ne yapmam gerek ne olur aydınlatın beni?
Bana meslek okulu olmayan ama kaptan yapan bir lise soyleyebılrmısınız???
Anadolu lisesi olucak