Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
kardeşim ilk evvel miçoluktan başlarsın 5 6 ay sonra gemici olursun 1 buçuk sene sonra usta gemici olursun ondan sonra denizcilik müsteşarlığının yapmış olduğu yat kaptanlığı sınavı yani yardım vardiya zabiti 2 ehliyetten birini tercih edbilirsin tabii sınavı kazandıktan sonra bu benim dediğim gemici cüzdanın olması gerekiyor yani miçoluktan başlıyacaksın
Deniz ulaştırma işletme mühendisliğini seçtikten sonra 2 yıl içinde bölüm 2 ye ayrılıyomuş deniz işletme mühendisliği ve deniz ulaştırma mühendisliği diye deniz işletme müh. karada kalıyomuş diğeri kaptan oluyormuş bu doğru mu? Doğruysa kaptan olanların karada iş bulma sansı ne kadar acaba? Karada kalanlarda istediği zaman denize geçebiliyor mu?
Öyle birşey yok ne yazık ki bölümünüzü ÖSS yeni adıyla YGS de tercih yaparken seçiyorsunuz.Okula girdikten sonra herhangi bir seçim yok.
Türkiye'de Deniz İşletme Mühendisliği, Deniz Ulaştırma Mühendisliği diye bir terim yok.
Tek başına Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği var ve Uzakyol Vardiya Zabiti yetiştiriyor.
Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü var ve Bölüm mezunları, liman idarelerinde, sigorta şirketlerinde, deniz taşımacılık şirketlerinde, denizcilik müsteşarlığının ilgili birimlerinde ve denizcilik ile ilgili şirketlerde görev alabilmektedir. İsteyen mezunlar denizcilik sektöründe girişim yapma işletme kurma ve işletme faaliyetleri de yapabilmektedir.
Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği okuyan birinin karada iş bulma olasılığı %5 kadardır.
Bu cevabı göreceğinizden emin değilim ama yazayım dedim genede
arkadaşlar ben soner foruma daha yeni kayıt oldum.ben öss ye yeni gircem babam güverte zabiti ben de güverte zabiti olmak istiyorum ne yapmam gerek ne olur aydınlatın beni?