Denizcilik Okulları Değerlendirmesi

slm.. yalnız bu sitede sadece beyler yok dostum dikkatini çekerim !!!
deu diyyo nun açılımı ise: 9 eylül üniversitesi deniz işletmeciliği ve yönetimi yüksekokulu.... okey ???:8:8:8

Arkadaşlar tüdev'e girme şartları nelerdir acaba internet sitesinde belirtilmemiş acaba okulun ücretleri nelerdir bilgisi olan varmı?
duyduğuma lise mezunu olmak bide öss de barajı geçersen daha kolay giriomuşsun ücrete gelince senelik 10.000 ytl gibi bi rakamdan bahsedilio yine duyumlarıma göre pendik denizcilik mezunu olanlara %40 indirim var

bulgaristandaki balkan üniversitesi deniz bilimleri fakültesi için ne düşünüyosunuz sınavsı gidilio full ingilizce eğitim senlik 3500 avro bide ab diploması ve ab ehliyeti alabiliyosunuz

ÖSS'de meslek lisesi sorunu bana etki etmez dersen veya zaten üniversiteyi kazanamam dersen
Denizcilik Lisesine git,

Diğer hallerde gitme, Üniversitede git

Gideceksen de Ehliyeti yüksek olan bi denizcilik lisesi seç ;)

yardım edin

Anlamadığım birşey var kaptanım..meslek lisesininde 4 yıllık üniversitesi yok mu? meslek lisesi derken denizcilik lisesini kastediyorum...sizde Anadolu denizcilik meslek liseinden mezun olup 4 yıllık üniversite bitirmediniz mi? öyle kaptan olmadınız mı en kısa zamnda mesajınızı bekliyorum kaptanım...
:O:O:O:O:Obilmemhı?

Geri