En Yüksek Maaş Veren Şirketler

• Konuyu açan Konuyu açan elvisozan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
E

elvisozan

Misafir
Sizce Maaş Yönünden En Kaliteli Şirket ?

NOT :A Anketi açma nedenim olarak kazanılan parayı ön plana çıkardığımın düşünülmemesi için bu notu yazmaya karar verdim.Sadece, sektörde bulunan denizcilik öğrencilerinin(bizlerin) daha doğrusu sektöre aday kardeşlerinizin arasında şehir efsanesine dönüşen zabit ve mühendis maaşlarının daha anlaşılabilir hale gelmesini istedim(amaçladım).Seçiminizle birlikte tecrübelerinize dayanarak kontrat ve maaşlarınızı şirket bazında yorum olarak açıklayabilirseniz minnettar kalırım.Teşekkürler,hoşçakalın...

KARADA ÇALIŞAN EN DUSUK DEVLEEMURU BIR KAPTANDAN DAHA IYI DURUMDA EMIN OLUN . NEDEN DERSEN HER TURLU HAKKI VAR ZIRT CUMARTESI BIRT PAZAR , MILLI BAYRAM DINI BAYRAM YILBAŞI , TAYIN IZNI FALAN SENIN 1/30 KADAR BILE CALIŞMAZ AMA GELIRI DE YASAMI DA SENDEN USTUN OLUR . SEN SE CENAZENE DOĞUMUNA YETIŞEMEMENIN STRESIYLE KALIRSAN O KADAR

yasa nıye varkı lıstede? ıyı arastırma yapılmadan kulaktan dolma bılgılerle yapılmıs bır anket,genelın maasları gec odedıgı herkesın dılınde ,besıktas da dısardan adam almaz pek ? anlamsız bı anket olmus kusura bakmayın ,zaten 10 senedır 1 $ zam yapan sırket yok ,tutturmuslar dolar yuksek sanırsın navlunu tl alıp bıze dolar verıyorlar!!

yasa nıye varkı lıstede? ıyı arastırma yapılmadan kulaktan dolma bılgılerle yapılmıs bır anket,genelın maasları gec odedıgı herkesın dılınde ,besıktas da dısardan adam almaz pek ? anlamsız bı anket olmus kusura bakmayın ,zaten 10 senedır 1 $ zam yapan sırket yok ,tutturmuslar dolar yuksek sanırsın navlunu tl alıp bıze dolar verıyorlar!!

yasanın seçilerbilirliği var ki yasayı oylayanda çıkmış.iyi araştırma yapılmaması konusuna gelince,keşke eleştirmeden önce yukarıda ki yazıyı dikkatli okusaydınız ''şehir efsanesi haline gelmiş'' den kastettiğim zaten konunun tam olarak bilinmemesiydi.bu nedenle yeterli araştırmaya gerel duymadım ve bunuda belirttim.aynı zamanda hangi şirketin dışarıdan adam alıp almamasıda bu anketin konusu değil,yada zam oranları..insanları eleştireceğinize konuyu kavrayıp yorumunuzu tekrar yazamanızı umuyorum ...hoşçakalın...

pekı sıze sunu sorayım bu yazdıgınız sırketlerden herhangı bırınde gorev aldınız mı ? Sanmıyorum :) aralarında bı besıktas var oda ydo lu yada okullu alır ,bana gelınce bunlardan hıcbırıne Cv bıle atmam degmez bunların sırket olabılmesı ıcın bı fırın ekmek yemelerı lazım hele vshıps ın gemılerını gorseler herhalde yerın dıbıne gırerler sanırsam ama malum mılletımıze ne verırsen onu yıyor şartları sorgulayan yok,selametle

YDO lu olmak...

ZATEN DIKKAT EDERSEN BUSITEYI IDARE EDENLER YDO LU,HALIYLEDE DIGERLERINI INSAN YERINEMI DESEM ZABIT SIFATINI YAKIŞTIRMAZLARMI DESEM SEN KOY ADINI İŞTE...
İŞBU YUZDEN SENİN BU GARİPSEMENE BEN GARİPSEDİM BEŞİKTAŞ VE GEDEN BU LİSTEDE OLMA YEGANE SEBEBİDE BU,HA AYRICA TUHAFTIR BU SİTEYE GOLD ÜYE OLANLARINDA ÇOĞU YDO DIŞINDAN MÜHENDİS ARKADAŞLARDIR İŞ BUYÜZDEN GERÇEK YÜZLERİNİ ORTAYA ÇIKARACAK KONULARA KARŞI 3 MAYMUNU OYNUYORLAR...
UYAN EY TÜRK MİLLETİ YETER ARTIK ÜZERİNDE OYNANAN BU MÜHENDİSLİK PLANLAMALARINI MÜSADE ETMEN...

genel krizde diye duydum, gemilerini satılıga cıkarmıs. Bulk bölümü kapanıyomus. Maaşlar gec ödeniyo zaten. Bilmiyorum bunlar ne kadar dogru. Duyduklarım. Bilen calısan birisi varsa paylassın

ZATEN DIKKAT EDERSEN BUSITEYI IDARE EDENLER YDO LU,HALIYLEDE DIGERLERINI INSAN YERINEMI DESEM ZABIT SIFATINI YAKIŞTIRMAZLARMI DESEM SEN KOY ADINI İŞTE...
İŞBU YUZDEN SENİN BU GARİPSEMENE BEN GARİPSEDİM BEŞİKTAŞ VE GEDEN BU LİSTEDE OLMA YEGANE SEBEBİDE BU,HA AYRICA TUHAFTIR BU SİTEYE GOLD ÜYE OLANLARINDA ÇOĞU YDO DIŞINDAN MÜHENDİS ARKADAŞLARDIR İŞ BUYÜZDEN GERÇEK YÜZLERİNİ ORTAYA ÇIKARACAK KONULARA KARŞI 3 MAYMUNU OYNUYORLAR...
UYAN EY TÜRK MİLLETİ YETER ARTIK ÜZERİNDE OYNANAN BU MÜHENDİSLİK PLANLAMALARINI MÜSADE ETMEN...

Sayın Yüksel Kasap;

Konunun baya bi dışına çıkmışsınız hatta öyleki yazınız siteyi yöneten arkadaşlarımızın ydo'lu olmasına hatta hatta insanlık zabitlik sınıfında küçümsemeye giden mevzulara kadar dayanmış. bu sitede kimsenin kimseyi küçümsediği falan yok burda her telden farklı hayatlar farklı iş tecrübeleri yaşayan arkadaşlarımız özgürce konu açıp bizimle burda paylaşım ve bilgi akışı içinde bulunuyor kimse kimseye neden öyle yazdın yada şunu değil bunu yaz gibi bir baskı yapılması hem saçma hemde söz konusu değildir. ayrıca siteye gold üye olmak için mühendis vs başka bişey olmayada gerek yok sadece yıllık 10 tl vererek siteden faydalanmış oluyorsunuz. neden bu 10 tl gold üye olmak isteyenden alınıyor mevzusuna gelince sitenin kurulmuş olduğu internet sunucusu ve lokasyon ücretleri bu paradan karşılanıyor bunuda bunca emeğe karşı çok görmek nankörlük olur kanımca. son olarakta şunu söyleyeceğim site yöneticilerine iyi bakın sakin kaptan dışında ydo'lu yöneticimiz bulunmamaktadır şahsen ben myo mezunuyum site yöneticileri arkadaşlarımda kesinlikle büyüklük kaygısı olmayan gayet mütevazi, halden anlayan sizin gibi normal insanlardır ben buna kefilim. Sizden ricam lütfen açıklamalarınızı insanları bilmeden araştırmadan yapmayınız.

Saygılarımla.

Denizcilik forumlarını 4 senedir falan girmiyordum. Durum halen bıraktığım gibi kalmış demek. Yok fakülte yok liseli yok yüksek okullu. Boş verin arkadaşlar bunları. İyi şirketlerde yüksek standartlarda çalışmaya bakın.

Siteyi ben başarılı buldum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi dilerim. Herkese ALLAH selamet versin.

En Yüksek Maaş mı En huzurlu Ortam mı Adı altında Anket Açılsaydı Herhalde Turkon İlk 3'de Olurdu Kamarasında ki suyun debisi düşük kakalaklar içinde yaşam mahallinde yaşayıp Maaşımın Ayı ayına Yatması mı Yoksa Teknolojik ve Tertemiz Gemilerin Fikir,Emen,duygu ve ideal Birlikteligi Yaparak AİLE atmosferi Yaratan Şirket mi deseler direk TURKON derim...

Geçen yıl şubay ayında Genel denizcilikten ayrıldım, şirket management olarak vasat fakat maaş konusunda yüksek olmasına rağmen son zamanlarda geç yatmaya başlamıştı, nitekim şuan 6 gemisi kalmış deniyor. Maaşlarında 1 ay geç yattığını duydum çalışan arkadaşlarımdan, yazık oldu diyebilirim. Yasa piyasada en düşük maaş veren firmalardan, Arkas düşük olmasına rağmen yasadan bir gömlek üstün diyebilirim. Diğerleri hakkında bir fikrim yok.

ben arkasın istanbul merkezine davet edildim 2 ay önce , izmirden sözlüm ile birlikte gittim beni arayan Ferit Bey izine ayrılmış 7 gün kadar hem davet etti hem görüşmedi üzerine ingilizce sınavı yaptılar 1 saat sürdü kız arkadaşım içeride beklerken arkasta muhasebe ve diğer departmanda çalışan 4 5 çalışanı sarktılar ben sınavdayken ben sonradan öğrendim isimlerini aldım , tek tek o kişileri buldum , personel müdür yardımcısı ve bina sorumlusuna şikayet ettim , birde foursquare de check in yapmıştım , ikimizin beraber fotosu olmasına rağmen kız arkadaşımı eklemişler utanmadan o 5 kişiden 2 si açıkçası terbiyesiz çalışanların olduğu bir şirket , Sarkanlardan birine sordum derdin ne senin diye ben güzel gördüğüm kızların check ine bakıp ekliyorum bunda ne var nerden bilebilirim sözlün oldugunu dedi , bende birtane yapıştırdım suratına yumruğu güvenlik beni dışarı çıkardı açıkçası hiç pişman değilim tüm amirlerine şikayet ettim o cevabı vermese özür dileseydi gene çeker giderdim vurduğuma hiç pişman değilim , İzmirliler olarak sözlümle çok hayal kırıklığına uğradık oda çok üzüldü denizcilik şirketleri böylemi çalışan kaptanların mühendislerin böyle kızına sevgilisine sarkıyorlar mı dedi , her şirketin böyle olmadıgıını söyledim , açıkçası terbiyesiz çalışanların olduğu elini uzattığında elini uzatıp merhaba demekten bile aciz , 4 saat bekleme salonunda oturup tüm çalışanlara çay servisi yapılıp iş için çağrılan okadar km yol yapan kişilere bir çay veya su bile ikram etmeyen , görüşme isteyip izine ayrılan bir personel sorumlusu , şirkete gelen tanımadıkları kızlara sarkan çalışanlar , daha sayayım mı ?
Kendim asker ailesinden gelmekteyim babam deniz kuvvetlerinden yerbay , belli bir aile terbiyesi aldım ama buna rağmen arkasta yaşadıklarıma inanamadım ,
Eğer hala çalışmak istiyorsanız bu şirkette konteyner tecrübeniz yoksa 3 4 ay staj istiyorlar haberiniz olsun yeni zabitseniz yada hep kuruyükte çalıştıysanız , ben önünden bile geçmem , son denizcilik şirketi olsa ölürümde çalışmam !

Geri