Gemiadamları Sınav Soruları ve Cevapları Paketi

Merhaba, 15 kasımda trabzonda yağcı sınavına gireceğim. Trabzonda daha önce çıkmış sorular varmı yağcıyla ilgili bu sınavı geçmem lazım son 5 günüm yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

26 aralık 2012 samsun liman müdürlügünde yapılan müllakatda cıkan carpıcı sorular 1 bakteri nedir? iki pilav nasıl yapılır ? 3 can kurtarma salının zemini nedir? 4 yıldızlardan küzeyi nasıl buluruz özellikle büyük ayı gurupundan kuzey yönünü nasıl tespit ederiz ? arkadaşlar ben lise terkım bana sorulan bu sorular teorık olarak cevaplarıyla kursta gordugum cokca sorudan biri degil şimdi soruyorum burdan kaptanlarıma vijdanı olan herkese bazılarına geminin bordosunun rengini gemının kıcını pupasını pruvasını gemı denge tanklarını catşmayla ılgılı soruları seyırle ılgılı soruları sorup gecıren bu yonetmenlik teorık olarak ezbere dayalı herhangi bir gemıde bulunmadan egıtım alan gemi adamlarına bu kadar adaletsız davraranak sınav yapıorsa bu ülkede kime ınanıp kıme saygı duyup bu işi nasıl sevıp sahıplenerek yapmamızı düşünüyolar sizce bu işin daha adaletlı bır sınav kagıdında herkese eşit şartlarda yapılarak saglanması mümkün degilmi herkese saygılar sevgiler allah selametin yanında bolça sabır ve vijdan versın.

az önce dosyayı indirdim, link güzel çalışıyor. fakat tüm dosyalar 2007 tarihli, ve sanırım artık bu sorular sorulmuyor.

Geri