Gemiadamları Sınav Soruları ve Cevapları Paketi

herkese merhaba.gmdss goc ara ek sınav açılması için dilekçe topluyorum.kalan yada ekimden önce girmek isteyen yada bana bu konuda yardımcı olmak isteyenler lütfen imzalı dilekçelerini anahtargoker@gmail.com adresine göndersinler.geçtiğimiz yıllarda 70 dilekçe ile açılmış bu senede açılma ihtimali çok yüksek teşekkürler.

selamlar kaptan stabilite yeni sorular nezaaman güncellenir? ne gm ne kg ne hogging ne kana rakamları sınavda hiçbiri yok sorular ve doğal olarak yeni formüller var yardımcı olursanız çok sevinirim

yavuz abiden isimli pdf ile ana makineye çalıştım sınavdan çıktım 85-90 arası bir not beklerken malesef 55 ile kaldım , cevaplarımı tekrar pdf ten kontrol ettim ve 85 lik olarak puanımı hesapladım.kısacası yanlış soruların talihlisi olmuşum şimdi ise sağlam kaynak bakıyorum %100 olmasa da %90-95 doğru cevaplı bir kaynak.

BİLGİSAYARDAN CALISMAK BENIM İŞİM DEGİL.İLLAKİ ELİMDE BİR KİTAP DEFTER OLACAK, O YUZDEN KİTABINIZDAN SİPARİŞ ETTİM.ELİNİZE SAGLIK SİMDİDEN TESEKKURLER.

Dün akşama doğru sipariş vermeme rağmen, aynı gün kargoya verdiniz. Bugün de kitaba ulaştım. İşinizi iyi yaptığınızdan ötürü tebrik ederim. İyi çalışmalar...

yanliş cevaplı sorular neden düzeltilmiyor? goss sorunun cevabını bilebile yanliş olduğu halde doğrumu kabul ediyor...

atmosfer basıncı 1013,3 ve tandans -0,5 olan bir durumu FM13X koduna göre nası yazarız
-49133 57005
-40133 57005
-40133 57050
-40133 52050
-40133 52005 hangisi doğrudur? lütfen cevaplayın.

Geri