Gemiadamları Sınav Soruları ve Cevapları Paketi

COK TEŞEKÜR EDERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK GÜZEL OLMUS RİCA ETSEM BANA GOC SINAVI ÇALIŞMA PAKETİDE YOLLAYA BİLİRMİSİNİZ ? ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM ....

80 S – 050 E mevkiinde grid rotası 120 ise hakiki rota kaç derecedir?,

arkadaslar bu sorunun cewabı 170 deilmidir ya güney yarım kürede olduğu için

Sınavlar ve konular ortaktır geçme notu farklıdır. Vardiya Zabiti yeterliliğinden Uzakyol Kaptana kadar tüm ehliyetler İşletim Düzeyi olduğu için ayırım yapma ihtiyacı yoktur.
Sadece Yat Kaptanlığı, Sınırlı Vardiya zabiti ve Sınırlı Kaptan ehliyetleri farklı kategori olup, Sınırlı Düzey diye tanımlanır. Ancak onların da çoğunlukla soruları işletim düzeyiyle ortak çıkmaktadır.

stabilite sinavi son sinav sorulari hakkinda yardimci olabilecek arkadas varmi stabilite 1. zabitlik sinavini veremiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Sitedeki paylaşımlar ve özellikle de yeni hazırlanmış olan GASM GOSS 2013 SORU BANKASI KİTABI çok faydalı oldu, bugünle beraber toplam 3 dersten bu sorulara çalışarak geçtim. Bir kısmı eski sorulardan oluşmak üzere bir çok benzer soru denk geldi. Soru paylaşan ve kitapta emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim; ellerinize sağlık...

Değerlendirmeniz için teşekkürler, Makine branşında liderlik edecek gönüllü ve konuya hakim kişi olmadığından evet makine kategorileri zayıf kalıyor ama yine de biz her ne kadar konunun uzmanı olmasak da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

slm arkadaşlar

kasım/2012 dönemi genel ingilizce sınavı zor olmasına rağmen başarılı oldum sınavı geçmemde bana yardımcı olan cevaplı test soruları 200 soru kağıt baskı halinde arşivimde 40 a yakın soru birebir aynı nerden buldun diye sormayın ihtiyacı olan beni arasın paylaşmak istiyorum

tel :0543 647 21 30

Sayın Kaptan Sakin Türk,
Paylaşım için teşekkür ederim. Seyir sorularına ait cevapları bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim.

Sayın Kaptan Sakin Türk,
saatlerdir bu siteyi, araştırıyorum ama bir türlü başarılı olamadım.
Genel de herşeye yorum yapılmış ve açıklanmış, ama GASM Motor sınav sorularını bulamıyorum.
Yat Kaptanlığı için sorular , Makineci falan değil.
TŞK ler.

Geri