Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
bi bayan denizci olarak soruyorum neden mesleği yapanın iş kariyer durumuna değilde ilk cinseyetine bakarak soru soruyorsunuz_?sizi hiçmi rahatsız etmiyor_?bay yada bayan fark eden ne ya ikisininde yaptığı iş aynı olduktan sonra aşın artık şunu CİNSİYETTE TAKILMAYIN....!!!!!!!
anket yetersiz olmuş.bende gemide bir bayanla birlikte çalışmak istemem ama sebebi şıklarda gördüklerimden birisi değil.
benim üstümde olursa, bi kere bi bayandan emir almak ağır gelir bana.
ayrıca bir yandan salyalarını silerken, "en iyi stajer kız olandır hıhıhı" gibi yorumlar yapan gemi kaptanları görmüş olmamında etkisi vardır bu düşüncemde.
ayrıca "aşın bunları, eski çağlardaydı o, şöyleydi böyleydi" içeriğindeki mesajları saçma buluyorum.eski çağlardan günümüze değişen tek şey, kadının uğursuzluk getirmediğinin anlaşılmış olması.tamam, uğursuzluk getirmez ama denizcilik yinede bayanlara göre bir iş değil.açık görüşlü, entel, yada feminen bi görüntü yakalamakmı amaç anlamadım ama bayanların denizci olmasını destekleyen herkes erkek hemşire görse gülüp dalga geçer eminim.
anket yetersiz olmuş.bende gemide bir bayanla birlikte çalışmak istemem ama sebebi şıklarda gördüklerimden birisi değil.
benim üstümde olursa, bi kere bi bayandan emir almak ağır gelir bana.
ayrıca bir yandan salyalarını silerken, "en iyi stajer kız olandır hıhıhı" gibi yorumlar yapan gemi kaptanları görmüş olmamında etkisi vardır bu düşüncemde.
ayrıca "aşın bunları, eski çağlardaydı o, şöyleydi böyleydi" içeriğindeki mesajları saçma buluyorum.eski çağlardan günümüze değişen tek şey, kadının uğursuzluk getirmediğinin anlaşılmış olması.tamam, uğursuzluk getirmez ama denizcilik yinede bayanlara göre bir iş değil.açık görüşlü, entel, yada feminen bi görüntü yakalamakmı amaç anlamadım ama bayanların denizci olmasını destekleyen herkes erkek hemşire görse gülüp dalga geçer eminim.