M Melek23 Küpeşteci Denizci 13 Ağu 2009 #63 stil falan gerek mi hani yüzerim de bi kelebek yap deseler . .D
S scarface_32 Denizci Denizci 13 Ağu 2009 #64 o kadar da değil ya topu topu üniye gircez dalarım ordaki adamlara atarlarsa yok kurbağalama bilmiyorsun seni alamayız dediğini düşünsene
o kadar da değil ya topu topu üniye gircez dalarım ordaki adamlara atarlarsa yok kurbağalama bilmiyorsun seni alamayız dediğini düşünsene
M mceylan Denizci Denizci 13 Ağu 2009 #67 1.5 metrelıkte yuzcem ben olm bak sen etrafa negatıf enerjı yayıyon :d
Ş şansal Küpeşteci Denizci 13 Ağu 2009 #69 ya beyler bu okuldan okuyan veye mezun olan bı tamıdıgı var mı sorsun bu mulakatta elenırsek pıs koyar solıuyım
ya beyler bu okuldan okuyan veye mezun olan bı tamıdıgı var mı sorsun bu mulakatta elenırsek pıs koyar solıuyım
T tansel Küpeşteci Denizci 13 Ağu 2009 #72 beyler ben gevşek adamım simdi orda adam bana bi soru sorar gevşek cewap weririm napsak lan bi kurs yokmu mülakata hazırlık felan
beyler ben gevşek adamım simdi orda adam bana bi soru sorar gevşek cewap weririm napsak lan bi kurs yokmu mülakata hazırlık felan
S scarface_32 Denizci Denizci 13 Ağu 2009 #73 vala soru falan sorar pisikolog bn adama salla ya falan dersem adam bırakır heralde
M mceylan Denizci Denizci 13 Ağu 2009 #74 karsında baban varmıs sen kotu bısı yapmıssın sorguya cekıo gbı dusun salla fln hc bısı dıemen
P palokay Misafir 13 Ağu 2009 #75 Sorun yapmayın mülakatı.. kho ya gittim mülakattakileri kafama takmadım (gerçi onlarda beni takmadı )
Sorun yapmayın mülakatı.. kho ya gittim mülakattakileri kafama takmadım (gerçi onlarda beni takmadı )
M mceylan Denizci Denizci 13 Ağu 2009 #76 bnde dho gıttım sakın oldum kafaya takmadım gectım ( benıde eledıler ama sonra )
T tubabek Küpeşteci Denizci 13 Ağu 2009 #78 ben de kazandım dogrusu kac kız var merak edıorum azınlıktayızz
T tubabek Küpeşteci Denizci 13 Ağu 2009 #79 yüzme konusunda bı bılgısı olan var mı.antalyadan gelıorum ben sorunum yok ama hanı bı stıl soruolar mu bılgısı olan yazarsa sevınırım
yüzme konusunda bı bılgısı olan var mı.antalyadan gelıorum ben sorunum yok ama hanı bı stıl soruolar mu bılgısı olan yazarsa sevınırım