İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
tubabek bildiğim ve araştırdığım kadarıyla yüzme havuzuna girmemizin nedeni; denizden korkup korkmadığımızı anlamaları..
Bu DHO dada böyle İTÜ de de böyle bence...

bende gemi makineleri işletmeyi kazandm.. ama 10. tercihmdi üst taraftaki terchlerm zatn çok yüksekti bu bölümn geleceği belliydi.. peki 10. terch olması sorun yaratır mı mülakatta?

ya mulakat fasarya.hepımız gecerız.orda okuyan buyukler soyledı:formalıteymış cunku..kac kızız cıdden ya?daha bıtane gordum oda tubabek anladgm kadaryla.bıde ılk yıl ıngılızce hazırlık tuzladamı okucaz?yoksa ayazaga falanmı????

bende kazandım ama yüzme bilmiyorum kazanamazsam nolcak alt tercihlere gönderceklermiş dediler ama tam bi bilgisi olan varmı?

millet ekleyin bizim msn leri kazananlar eklesin biz tanştık bi kac ark yeni gelenlerde eklesin bizi önceki sayfalarda werdk msnleri.

vala okay bende sok olmustum karadan adam elenmıs dedı yuzme vardı bızde burda var mı dıe sordu bızde yok dedık bebe arkamızdan sovuodu ınanmadıda:D

farukitü önemli olan sağlık yönergesinde araştırdığım kadarıyla renk körlüğü .. bu hastalık yoksa büyük ihtimal girersin..

Geri