- Evet
- Hayır
- Hayır
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Her ne kadar gemideki hiyerarsik duzende Suvari bir adim onde olsa da Basmuhendisle maas farki olmamasi gerektigini dusunuyorum.ne eksik ne de fazla.
ben 2. mühendis yeni oldum evraklarımın çıkmasını bekliyorum,bu süreçte karada da ortalama 5000 lira maaşla çalışma imkanım var ve aklının almayacağı tüm sektörlerde,denizcilik ve tersane başta olmak üzere havacılık ,enerji ,mekanik bakımın olduğu her yerde , bu sebeplede makina zabitleri denizi çok tercih etmiyor ve denizde aşırı ihtiyaç doğuyor bu yüzden de makinacı maaşları yükseliyor,ki günümüz teknolojisini düşünürsende artık tamamen mekanik sistemlerden kurulu gemiler, bu yüzden baş mühendisler az bile alıyor kardeşim..