Maaş Sıkıntısı oluşturan ve Ödeme Yapmayan Denizcilik Şirketleri

cem denizcilik maaşlar sadece şirket yalamalarına yatar, diğerleri çok uğraşır almak için, kumanya deseniz rezil, akşam 9 da standart paydos , bogaz gececekse tüm personel gemi yıkar, maaş ? maaş şirket adamı değilsen yok. personel md ile bir konusun zaten anlarsınız 3 kağıdı laflardan

cem denizcilik (ismail şener grubu) aman uzak durun ne son maaş ne ikramiye ne kumanya, sahipleri zaten inebolu çingenesi bir kuruş ödeme yapmayı sevmezler ama pazar günü de dahil gece yarılarına kadar iş beklerler, uzak durun

bayraktar denizcilikte 3 ay bulundum kumanya biraz zayıf olsada,turkon gibi şirketlerin bile maaş ödemediği dönemde 1 ay geridende olsa maaşlar yattı,ve bu üç ayda maaştan madur olan görmedim.

Bu nedir ya neredeyse bütün yorumları okudum.. Bu ülkede adam akıllı bir denizcilik firması yok mu ayrıca devlet denilen mekanizma ne işe yarar bunların kulaklarını hiç mi çekmez devlet kendi denizcisini korumuyor mu? Ben bu işi anlamadım peki maaş alamayan personel devlete şikayet etse bir faydası olamaz mı? Ayrıca yıpranma payı da kaldırıldı güya geri getirceklerdi ondan da hala bir ses yok sanırım.

Medkon line hakkında genel olarak iyi şeyler duymadım ama son durumu nedir? personel departmanı değişmiş sanırım bilgisi olan? Maaş hakkında?

hakan kalkavanla ok denizcilik ilgili denize atığı yük fazlası malzemelerle ilgili bazı videolar var 20 gün gemide kumanyasız kaldık hepsinin videoları var bunları paylaşmak istiyorum

Merhabalar,

Bu Kategoride çalışmış olduğunuz Şirketlerle aranızda oluşan Maaş ve Alacağınız ödemeler ile ilgili problemleri bizlerle paylaşabilirsiniz.

Böylece o şirkete gidecek olan arkadaşlarımız da bu durumdan haberdar olacaktır.

Şimdiden Kişisel Yorum Gönderen Herkese Teşekkürü Bir Borç Bilirim.

BAYRAKTAR DENIZCILIK;6+1=11500 TL ye Kaptan Arif Bayraktar Gemisine Gittim;5.5 ay uzerinden ikramiye vermemek icin indirdiler,sonrada kendi elemanlari olan kpt larina hakkimda duzmece rapor yazdirip ikramiye hakkimin olmadigini iddia ediyorlar ,dahz sonra ogrrndigime gore bu sekilde bircok personele uygulamislar

Geri