Maaş Sıkıntısı oluşturan ve Ödeme Yapmayan Denizcilik Şirketleri

kuru yükte en iyi firma idç dir maaş ssk konusunda hiç bir sıkıntı olmaz zabitler 4+1 dir her liman suyu kumanyası ayrı gelir liner iste gönderirler çift kamarot hem usta hem fiter vardır gemilerinde herşeyiyle süper bir firma

Transal denizcilik hakkında bilgisi olan var mı? Maaş ödemesi, kumanya nasıl? Hepimizin Allah yardımcısı olsun..Allah selamet versin..

Transal harika bir şirket.Belki de Beşiktaş tankerden sonra en iyi tanker firmasıdır.Stajımı orada yapmıştım.Stajyer alımını bile ingilizce sınavına sokarak yapıyolar.Beks ve transala gidecek olanlar şanslı kişilerdir bence

1-TOPALLAR (KUTUP) DENİZCİLİK
2-EMSAN DENİZCİLİK
3-TURANLAR(TURAN KARDEŞLER) DENİZCİLİK
ÇALIŞTIĞIM FİRMALAR İÇİNDE BU 3 TANESİ GEREK MAAŞ ÖDEMESİ GEREK KUMANYA VE GEREKSEDE PERSONELE BAKIŞ AÇISINDAN KESİNLİKLE YAKININDAN GEÇİLMEMESİ GEREKENLER.

duymarine

duymarine dikkat edin maaşlar yatıyor.maaşlar hakkında korkmayın.kumanya yok
en kötüsü AYRILAN PRSONEL HAKKINDA BAZEN YALAN RAPORLAR DÜZENLENİYORMUŞ DUYDUĞUM KADARIYLA dikkat edin.

Vera Denizcilik Maaş Ödemeleri çok kötü , 5 ay staj yaptım ve indikten yaklaşık 5 ay sonra kalan maaşlarımı alabildim , kesinlikle uzak durulması gereken bir firma

yagcı denizcilik maas saglam sigorta da maas üstünden fakat kumanya cok zayıf özellikle yurt dısından alınacağı zaman cok az kumanya gelmektediir ve ayrıca gemi türkıye ye gelmesine ragmen sizden memnun olmasalarda gemıden sizi cekmeyip kontrat tamamlattıktan sonra referansınızı kötü verıyolar baska sirkette calısacagınız zaman sıkıntı oluyor ve 6 7 ve 8 hava olsa dahi seyır yapılması için sirketten gemıy cok baskı yapılıyor

Geri