Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Türkiyede acentası olan en baba firma PALMALİ Shipping'tir..
Siz hiç boğazdan ukrayna, ordan akdenize inecek gemi için 24 sepet kumanya verildiğini gördünüz mü ?
Maaş alımı ayın 1 ve 2. günüdür..
cumartesi-Pazar 1-2 si olursa Cuma'dan yatar maasınız..
Yabancı bayraktır..
En Kralı bile yabancının yanından geçemez,al yabancı sırketteyım limanda 6 saat vardıyam var ,ecdisli gemide 2 saat vardıyam vardı,maaş sağlam ay bitmeden istediğin kadar,nakit avans aylık 500 euro istediğin hafta,herkes adam gibi işini yapıo vardıyasına geliyor,daha kpt nın bile 1 dk gecıktıgını görmedım duymadım ,türk şirketlerındekı gunlerımı hatırlıyorum da bildiğin kabus mus be ya,gidebiliyorsanız yabancıya gidin genç arkadaslar vakit geçtikden sonra kimse sizi almaz cunku onlar da az cok biliyorlar bızım türk sirketlerını,lsm bile 2010 da elektronıge gecmıs adamlar ,bizim 2016 bitiyor adama bi digitrace aldıramıyorsun gemıye daha konusacak cok sey varda anlayacak muhattap sıfır
cogu avrupa merkezlı fırma fılıpın rus macar polonyada bulunan crewıng agency ler uzerınden personel alımı yapıyor, hedefınız mıxed crew calıstıran sırketlere gırmeyı denemek olsun,acıkcası onemlı olan cv vs den cok sırketın acıl personele ıhtıyaca olmasıdır , zodiac,vgroup(vships),feederlines,oldendorf bernhard vs bunların başlıca büyük filoya sahıp mıxed personel calıstıran sırketlerı , arada maıl yoluyla yoklayın ıllakı ıhtıyac oldugunda sıze doneceklerdır,sadece Tc vatandasıyım baska pasaportum yok ama sırketın gemılerı lıberıa ve hollanda bayraklı oldugundan endorsment saglık vs yı onlar aldı,bızım armatorler herturlu masrafı gemıadamına ıtelerken yabancı armator benden 1 kurus almadı,evraklarımı da bana teslım ettıler ,mısal gemıye katılırken dutch saglık yoktu gemıye katılmadan önce rotterdam da hastanede kontrol vs ıle dutch 2 sene gecerlı saglık aldımİyi günler,
Sizin yabancı şirketler hakkındaki düşüncelerinizi farklı yorumlarınızdan da takip ediyorum ve dediklerinize tamamen katılıyorum.
Peki Türkiye'de Manning Officeleri olmayan yabancı şirketler için iyi ingilizce ve yurt dışı referansları yeterli mi sizce?
Yabancı bir ülkenin (Avrupa/Abd) vatandaşı olmamak bu firmalara girebilmek için bir engel mi?
Sizin başka bir ülkeye vatandasliginiz var mi?
Neye gore en iyisi
Karada calısana gore mi denizde calısana gore mi
Sırket bazında mı yoksa personel bazındamı
maas mı,guvenilirlikmi kumanya mı sosyal haklar olarak mı fılo kapasıte ve modernızasyon olarakmı yoksa ticaret hacmi mi
Kısaca Turkıyede iyi lik kavramı goreceli.Bakanın acısına gore degısıyor.
Armator baska bakıyor,enspektor cok baska,yan sanayi cok baska denizde calısan bizler cok baska
All the best
Yukaridaki yaziyi yazan arkadasa sormak istiyorum,Akbasoglu elindeki eski gemilerle dusuk maas uygulamalariylami saglam ilerliyor!!2018 yilinin en iyi firmasi benim adima Gungendir.Selamlar.