Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

Türkiyede acentası olan en baba firma PALMALİ Shipping'tir..

Siz hiç boğazdan ukrayna, ordan akdenize inecek gemi için 24 sepet kumanya verildiğini gördünüz mü ?

Maaş alımı ayın 1 ve 2. günüdür..

cumartesi-Pazar 1-2 si olursa Cuma'dan yatar maasınız..

Yabancı bayraktır..

iyide mübariz bey gemılerınde Turk calıstırmıyor.Ayrıca palmalı shıppıng bır Turk fırması degıldır.Genel mudurlugu yanı sırket merkezı maltadadır.Mubarız beyın agzında dokulenroportajlara ıstınade yazıyorum

En Kralı bile yabancının yanından geçemez,al yabancı sırketteyım limanda 6 saat vardıyam var ,ecdisli gemide 2 saat vardıyam vardı,maaş sağlam ay bitmeden istediğin kadar,nakit avans aylık 500 euro istediğin hafta,herkes adam gibi işini yapıo vardıyasına geliyor,daha kpt nın bile 1 dk gecıktıgını görmedım duymadım ,türk şirketlerındekı gunlerımı hatırlıyorum da bildiğin kabus mus be ya,gidebiliyorsanız yabancıya gidin genç arkadaslar vakit geçtikden sonra kimse sizi almaz cunku onlar da az cok biliyorlar bızım türk sirketlerını,lsm bile 2010 da elektronıge gecmıs adamlar ,bizim 2016 bitiyor adama bi digitrace aldıramıyorsun gemıye daha konusacak cok sey varda anlayacak muhattap sıfır

İyi günler,

Sizin yabancı şirketler hakkındaki düşüncelerinizi farklı yorumlarınızdan da takip ediyorum ve dediklerinize tamamen katılıyorum.

Peki Türkiye'de Manning Officeleri olmayan yabancı şirketler için iyi ingilizce ve yurt dışı referansları yeterli mi sizce?

Yabancı bir ülkenin (Avrupa/Abd) vatandaşı olmamak bu firmalara girebilmek için bir engel mi?

Sizin başka bir ülkeye vatandasliginiz var mi?

İyi günler,

Sizin yabancı şirketler hakkındaki düşüncelerinizi farklı yorumlarınızdan da takip ediyorum ve dediklerinize tamamen katılıyorum.

Peki Türkiye'de Manning Officeleri olmayan yabancı şirketler için iyi ingilizce ve yurt dışı referansları yeterli mi sizce?

Yabancı bir ülkenin (Avrupa/Abd) vatandaşı olmamak bu firmalara girebilmek için bir engel mi?

Sizin başka bir ülkeye vatandasliginiz var mi?
cogu avrupa merkezlı fırma fılıpın rus macar polonyada bulunan crewıng agency ler uzerınden personel alımı yapıyor, hedefınız mıxed crew calıstıran sırketlere gırmeyı denemek olsun,acıkcası onemlı olan cv vs den cok sırketın acıl personele ıhtıyaca olmasıdır , zodiac,vgroup(vships),feederlines,oldendorf bernhard vs bunların başlıca büyük filoya sahıp mıxed personel calıstıran sırketlerı , arada maıl yoluyla yoklayın ıllakı ıhtıyac oldugunda sıze doneceklerdır,sadece Tc vatandasıyım baska pasaportum yok ama sırketın gemılerı lıberıa ve hollanda bayraklı oldugundan endorsment saglık vs yı onlar aldı,bızım armatorler herturlu masrafı gemıadamına ıtelerken yabancı armator benden 1 kurus almadı,evraklarımı da bana teslım ettıler ,mısal gemıye katılırken dutch saglık yoktu gemıye katılmadan önce rotterdam da hastanede kontrol vs ıle dutch 2 sene gecerlı saglık aldım :)

Harika

Neye gore en iyisi:)

Karada calısana gore mi denizde calısana gore mi

Sırket bazında mı yoksa personel bazındamı

maas mı,guvenilirlikmi kumanya mı sosyal haklar olarak mı fılo kapasıte ve modernızasyon olarakmı yoksa ticaret hacmi mi:)

Kısaca Turkıyede iyi lik kavramı goreceli.Bakanın acısına gore degısıyor.

Armator baska bakıyor,enspektor cok baska,yan sanayi cok baska denizde calısan bizler cok baska

All the best

Cok guzel ifade etmissiniz, size katiliyorum . Herhalde Turkiye sartlarina gore hangisi demek istenmis.

filipinliler 2600-3000 usd kargo gemısı,dökmeci ise 3800-3900 usd ye calısırken bızım armatörlerin dökmecılerde 2200-2500 usd de calısacak ENAYİ bulmaları gercekten utanc verıcı,sözün bittiği yer ...

Forumu oluşturan ilgili arkadaşa soruyorum, Türk Denizciliği sadece bu firmalardan ibaret değil ve olmamalıdır. Açık konuşmak gerekirse kimsede benım babamın oğlu değil,lakin AKBAŞOĞLU denızcılı bu saydıklarınızdan daha sağlam daha emın adımlar ıle ılerleyen bır sırkettır.Dedıgım gıbı hıc kımsenın avukatlıgına soyunmadım.Ama nıce guzel fırmalar var calısılabılecek denızcı arkadaslarımızın.Sadece bır ornektı

Yukaridaki yaziyi yazan arkadasa sormak istiyorum,Akbasoglu elindeki eski gemilerle dusuk maas uygulamalariylami saglam ilerliyor!!2018 yilinin en iyi firmasi benim adima Gungendir.Selamlar.

Bana göre değil de; Forbes’e göre, dünyanın en iyi işverenler listesinde ilk 100’de (2018) tek Türk var. Koç Holding. Sanırım 97. Sırada. Tabi liste Apple’larla Google’larla başlıyor. İlk 500 ‘ü kurcalamak lazım denizcilikle alakalı firma var mı ?

mutlu oldugun firma mesela sana bir sikintin olursa mutlaka haber ver diyen firma,bunu boyle yapiyoruz ama senin fikrin nedir diyen firma,insan yerine koyup gelirken eli bos gelmeyen firma,anlattiginda dinleyen,her istedigin halti ne yapacaksin diye sormayan firma,ben ayrilmak istiyorum ailemi ozledim dediginde seni degistirmek icin imkanlarini seferber eden ve maasim yattimi diye sordurmayan firma birde bonus cakayim dpa denen yaratigi gemiye geldiginde gunes gozluguyle selam vermeden icere girmeyen firma.

en iyilik kavramının neye göre olduğunu belirtmek lazım. her konuda en iyidir şeklinde de bir söylemde bulunamayacağımız için şu şirket en iyidir diyemeyiz... her şirketin iyi yanı veya kötü yanı bir diğer şirkete göre fazladır veya eksiktir..

Geri