Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

Kalyoncu

Selamlar;
Yaklaşık on gün kadar önce başka bir forumda Kalyoncu RoRo iflas bayrağını çekti diye bir yazı gördüm. Ben 6 aydır bu firmanın Hitachi gemisinde çalışmakdayım ve bir para sıkıntısı şimdiye kadar olmadı benden öncede kurulduğu günden beri hiç olmamış. Şirketin ismi değişip Akdeniz RORO olduğu da yazıyor bu doğru ancak iflas falan yok.Bunu belirttim ancak forum yöneticileri ısrarla cevabımı yayınlamıyorlar.Forumdaki arkadaşların bilgisine.

Her ne kadar şu anda bazı aksaklıkları olsada İskenderun Denizciliğide bu firmalar arasında gösterebiliriz. 10 tane gemisi var ve filolarını büyütüyorlar. Maaşı 1-15 arası yatıyor. Kumanya konusundada belli bir düzelme var ve dahada düzelecektir. Personeli tam oturturlarsa daha da iyi bir şirket olacaktır önümüzdeki yıllarda.

12 yildir yasada calisiyorum. Cokda memnunum. Hem personele karsi tavirlari. Kumanya. Maaslari piyasa maasi tada 100-200 dolar fazla veren sirketler var tabiki. Ama ben saharn 3 kurus icin sirketimi birakmam

En Kralı bile yabancının yanından geçemez,al yabancı sırketteyım limanda 6 saat vardıyam var ,ecdisli gemide 2 saat vardıyam vardı,maaş sağlam ay bitmeden istediğin kadar,nakit avans aylık 500 euro istediğin hafta,herkes adam gibi işini yapıo vardıyasına geliyor,daha kpt nın bile 1 dk gecıktıgını görmedım duymadım ,türk şirketlerındekı gunlerımı hatırlıyorum da bildiğin kabus mus be ya,gidebiliyorsanız yabancıya gidin genç arkadaslar vakit geçtikden sonra kimse sizi almaz cunku onlar da az cok biliyorlar bızım türk sirketlerını,lsm bile 2010 da elektronıge gecmıs adamlar ,bizim 2016 bitiyor adama bi digitrace aldıramıyorsun gemıye daha konusacak cok sey varda anlayacak muhattap sıfır

Geri