Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

Türkiyenin en iyi firmaları ya da başka firmaları bilmem. Dünyanın en iyi firmaları ile çalışmaya başladığınızda Türk firmalarının sadece kapris ve ego sorunu olduğunu göreceksiniz. Zabitan salonlarının sohpetlerinin farklı olduğunu hayatın daha farklı geliştiğini geliştiğiniz, Gelişmek zorunda olduğunuzu hissedeceksiniz. Tavsiyem Bırakın Türk firmalarının kaprislerini, Yabancı firmalara gidin ve orada kendinizi geliştirin. Denizci milletlerle çalışın. Size nasıl davrandıklarını görün kendinizi daha değerli hissedeceksiniz.

arkas ta çalıştım çok iyi firma. ama daha bir çok iyi firma var. Eksik olmuş. Kötülerde sürüyle. Ancak en iyi firma zamanında maaş yatıran kumanyasıyla, sözleşme şartlarına uyumluluğuyla, personelinin hakkını vs. düşünen firmadır bence.

bernhard schulte TÜRKİYE gelmiş eniyi yabancı firma maaşlar piyasa üstü ve ayın 21 ödeme yapıyorlar
filo 400 adet gemiye sahip

Ulan karaktersiz herif yalan dolanla milleti dolandırmaya utanmıyor musun!!! Beyler böyle pislikleri aramızda barındırmayalım ben ana ofise sordum yok öyle bi aracı filan dedi sadece sitemizden direk başvurur alıyoruz diye ekledi kimse kanmasın böyle dolandırıcılara isteyene gelen maili yollarım

herkes aynı şeylerden yakınmış veya hoşnut oldugu firmanın özelliklerini saymıs maaş su tarihte yatar su kumanya varda bu maaş ne kadardır kimse ondan bahsetmemiş ücretlendirmeyide yazarsanız cok daha açıklayıcı olur eksikte olsa faydalı bi konu başlıgı olmus emeğe saygı teşekkürler bilgiler için selametle

Geri