Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

Bence Kesinlikle YASA tamamen kurumsallaşmış bir yapıya sahip bir firma kumanya gemiye giderken verilen elbiseler ve maaşların 1 i olmadan yatması gemide malzeme bakımından herseyıyle cok ıyı tabı dıger fırmaları gormedıgım ıcınde olabılır calısan arkadaslarımdan sadece beşiktaşında aynı konumda oldugunu bılıyorum ankettekı her fırmada calısan arkadasım oldu genellıkle kendılerını besıktas ve yasaya atmaya calısıyorlar :)

en iyi firma diye nasıl olurda ybancı bayrak gemileri olan bi şirket söylersiniz anlıyamıyorum.iyi şirket muhabbeti adamına göre değişir mesela bence en iyi şirket er shipping.

Stajımdan bu yana genel denizcilikte çalışan biri olarak, ki ikinciliğim geldi, bu ankette oyumu beşiktaş denizcilikten yana kullandım. Genel denizciliğin kara personeli başarısız, eski kafalı denizciler yönetimde, personel departmanının personele davranışlarından çoğu kişi rahatsız. Tabi olumlu yanları da var, türkiyedeki en iyi yabancı bayrak maaşlarından biri, çok gemi var sirkülasyon fazla, gemiler yeni. Derseniz ki neden hala oradasın, yazmış olduğum gibi olumsuz yanlarının yanı sıra olumlu yanları da var. Bizimkisi biraz da alışkanlık diyelim. Ama şu görüntüsüyle en iyi şirket denemez. Beşiktaşı da duymuş olduğum kadarıyla oyladım. Çalışanların yorumlarıyla daha çok bilgi sahibi olabiliriz. Saygılar

en ıyı sırket bu sartlarda paranızın kalmayacagı sırketdır arkadaslar.gemıde maasınızın yatması huzur verıyor kumanya gıbı seylerın ınanın onemı kalmıyor ailenızın rahat oldugunu bılmek yetıyor.

İnsanların sesini bek duymadığı ve Site kurucusunun dediği karakterli bir sürü firma var aslında. Belirtilenler sadece kapasite bakımından çalışanı fazla olan firmalar.

Armada Arkadaş Rusyaya Hiç Gitmedin Galiba Sen :) Her 5 Gemiden Birinin Bordasında PALMALİ Yazıyo Ve Hepside Tanker :) Bak Yukarda Herkes Palmaliyi Konuşuyor Yani Onlarda Tankerci :) Bende 1 Seneden Fazla Çalıştığım ASYA RO-RO dan Çok Memnun Kaldım.. Maaş Sorunu Yok Kumanya Sorunu Yok Her İhtiyacında İznin Var.. LİDER RO-RO da Olarak BiLİNİR..

Geri