Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

Parasını zamanında yatıran
Gemideki kumanyadan vs gibi şeylerden keserek nasıl kar ederim yerine nasıl iyi imkanlar sağlarımda gemide çalışanlardan daha iyi performans alırım diyen
Gerekirse 3 gün uykusuz kalarak geminin işlerinin aksamamasını sağlayan personelin alın teri kurumadan ekstra hakkını veren tüm şirketler iyi benim için.

şunu diye bilirimki turkiyede engüzelini derseniz şöyle sayabilirim
1.geden lıne 2.arkas 3.yassa 4.beşiktaş 5.dünya 6.densa 7.tüpraş 8.kıran denizcilik.
bu firmalar şuan iyi.maışın kalmaz zamanında odenir .

Deniz Personelini insan olarak değerlendiren, ihtiyaçlarını gözeten, sorumluluklarını yitirmemiş her firma benim için iyidir.Çevremizde çok duyuyoruz Angaryacıları.

Maaşları ödemeyen şirketleri burada afişe etmek isterdim aslında.

sako gereklı sekılde yazmıs fazla soze gerekte yok cok ıyı fırma sanılıpa muz cumhurıyetı fırmalarındakı maas skalasından maas odeyen fırmaları burda pazara sermıyek. unutmayan her heves bırazcık kursakta kalır.

Armada Arkadaş Rusyaya Hiç Gitmedin Galiba Sen :) Her 5 Gemiden Birinin Bordasında PALMALİ Yazıyo Ve Hepside Tanker :) Bak Yukarda Herkes Palmaliyi Konuşuyor Yani Onlarda Tankerci :) Bende 1 Seneden Fazla Çalıştığım ASYA RO-RO dan Çok Memnun Kaldım.. Maaş Sorunu Yok Kumanya Sorunu Yok Her İhtiyacında İznin Var.. LİDER RO-RO da Olarak BiLİNİR..

kardeşim bu asya ro-ro nun ana yeri nerede? İnternetten bakınca istanbul-pendik-güzelyalı da da bir yer çıkıyor şirket kayıdı olarak. Samsun yazan yerlerde var?

piyasada şuanda tam anlamıyla iyi denilecek bi firma yok yabancı firmalara bakıldığında bizim türk firmaları saolsunlar bize hayvan muamelesi yapmaktan öteye gitmiyorlar maaş verdiklerinde herşeyimizi istedikleri gibi yönlendirebileceklerini düşünüyorlar vede iş böyle olunca birazcık sesini çıkarttığında go home...

Birde kalkıp senden vefa istemeleri yokmu şaka gibi,hepte safları kandırıyorlar bu yolla,yok denizci vefalı olurmuş (adamın maaşı 3 aydır yatmıyor), yok zor günde öyle yapılmazmış felan filan..Valla sakına kanmayın bu palavralara,armatör range roverını yenilesin diye,yada çocuğunu kıramayıp audi a8 alsın diye çalışmıyoruz. Paranızı vermeyince elinizden geleni yapın,sakın cefa gibi kelimelere kanmayın,ben onca vettinge girdim,iyi dediğiniz firmalarda çalıştım hepsi aynı.

Birde şuna dikkat edin 10 senedir denizde çalışsanız ve vetting yani denetlerde sorun olmasın,size 1 kuruş fazla vermezler,yada 1 jest yapmazlar,adam gemiyi ayda 1-2 kere önemli denetlere soksa ve sen bunları geçsen bile sanki bu senin her zaman yapman gereken birşeymiş,sanki verilen para bunun gereğini kapsıyormuş gibi bir muamele olur. Ancak 1 tane vettingten yani denettenn 1 remark yani bulgu yazılsın (observation yada high observation bile değil sadece remark),senden kötüsü olmaz,bunu söylemeselerde ağızları yüzleriyle bunu hissettirirler. Hani diğer 20 deneti geçmişsin başarılısın umurlarında olmaz.Hiç o denetlere girmemiş ve geçmemiş bir insanla aynı muameleyi görürsüne nerede kaldı o zaman vefa,nerede kaldı geçmiş emekler?

Bu gibi durumda ne senin geçmiş emeklerinin bi değeri olur,ne bunu görmezden gelirler,nede başka birşey olur,aldığın paraya atıfta bulunulup her zaman öyle olman beklenir,e o zaman sizde 2 kuruşunuzu vermeseler elinizden geleni yapın ve bence kesinlikle vefa gibi safsatalara kanmayın vefa göstermeyin.

Şöyle de açıklayımda yeni yada bilmeyen arkadaşlar daha iyi anlasın.Dışarıda garsonluk bile yapsanız fazla çalışsanız emek verseniz oranın sahibi yada işletmecisi bunu görür,fazla çalışırsın canla başla çalışırsın ama günü gelince bunun değeri bilinir çünkü orada hem bunu şefiniz görür hemde işletmeci görür.Aynı şekilde bir şirkette çalışsanız yaptığınız emekleri hem bölüm şefiniz farkeder hemde oranın sahibi yada müdürü yada işletmecisi.Ancak bizde şöyle olur.Yaptığınız emekleri armatör yada işletmeci görmez bilmez,sadece enspektör yada yine o firmada çalışan ilk kademe kişiler bilir.E böyle olunca diyelim ki sen 10 yıldır firmadasın ve başarılısın ama denette 1 remark yedin,enspektör gemide suç bulunsun kendinden çıksın da ne olursa olsun mantığıyla gemiye yüklenmek ister bu hatayı (geminin olsun olmasın) çünkü amacı kendi koltuğunu garantiye almaktır,armatöre "efendim biz gemiye söylemiştik yapmamışlar" der,kardeşim söylemekle olsa herkes söyler,sen gemi 12 saatte bir liman yaparken ,tanktan tanka yıkamaya geçerken,gemiye vetting bağlarsan olacak farklı birşey değildir.Ancak işin özü yaptığınız vefalar en fazla enspektörün koltuğunu garantiye alır ve en ihtiyacınız olduğu anda o sizin için aynı şeyi yapmaz çünkü armatörü karşısına almak yada kimseyi karşısına almak istemez,çünkü bir o arkadaşın karısı çocuğu vardır,sizin yoktur,bir onun akşam uyumak isteyeceği sıcak yatak hayali vardır ,sizin yoktur,vesselam her meslekte vefalı olun ama denizcilikte 10 kere düşünün 1 kere vefa gösterin.

Selamlar.

Geri