Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

Türk bayrağı dalgalandırıp, maaşı zamanında yatıran, gemideki personeline kumanya ve malzeme yönünden sıkıntı çıkartmayan, sigortasını yalandan değilde maaşı üzerinden ödeyen, dielkçeyi dikkate alan, ayrılmak isteyen personele ve gemideki amirine bu yüzden ızdırap çektirmeyen v.b v.b kısaca bunların hepsini bünyesinde toplayabilen, profesyonel olan herhangi bir şirket varmı...

Arkadaşlar Türk Firmaları Yalan Ben Selayda Çalıştım Hayattan Soğudum : ) Harren & Partner (Bluemar) da başlıcam 1-2 güne kadar geminin finlandiya pori ye yanaşmasını bekliyorum gemici olarak gitcem 1600 dolar 8 e 1 kontrat ; )

Deniz nakliyatta staj yaptım, sırayla ako, deval, pina ve atlas grupta çalıştım ve maaşımı zamanında aldım. En önemli özelliği, Hepsi Türk bayraktı ve gene hepsi sigortamı tavandan yatırdı. Yabancı bayrakları geçelim. Gözümden sakatlandım, o sigorta sayesinde tedavi oldum, ve tekrar o sigortadan aldığım rapor sayesinde iş göremez maaşımı aldım. Kısaca, Türk bayrağı taşıyan şirketleri yazsak iyi olur. Palmali, malmali bunlar bence yeni nesilin aklını karıştırır. 7 aydır işsizim, en az 5 şirket aradı, yabancı bayrak diye gitmedim. Ne diyoruz, safety first :)

Türkiye de ki en büyük filonun sahibi geden lines süphesiz en iyi sirketimizdir. Gönül isterdiki gemilerinde Türk bayragı dalgalandırabilsin.
genel deizcilik--tankeri bilmiyorum-- piyasada enyüksek maaşı veren firmalardan biridir. maaşı yüksek ama paranın yanındaki dezavantajlarıda şunlardır: revirinde parasetamolden başka ilaç olmayan yarabandının bile revirinde görülmediği--ki ingiliz firmasıyla anlaştık biz ingiliz ilaçları kullanıyoruz diye övünürler ama reviri uprade etmezler-- yumurtanın iki hafta çıkıp üçüncü hafta extra olduğu, personelin daha kaşar peynirin tadını bimediği-- avustralya çin çalışan dokuz günlük seyir yapan gemisinde kumanyanın devamlı şekilde bitip ahçının yanık atık yağdan salçasız tuzsuz yemek yaptığı (un,yağ,şeker,çay,patates,soğanın kalmadığı), tüm gemilerin satış listesinde olduğundan yedek parça ve müstehlik parçanın gelmediği--atölyesinde oring ve bakır pul seti olmayan-- 17 nisan 2009 da yazılan ana makina yedeklerinin ikibuçuk sene sonra geldiği bir firmadır. tamam parası iyi ama kaybettiklerinizide hesaba katın. bence eniyi firmalar güngen ve yasa

Arkadaşlar çok genç olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz. Türkiyede gemisi olan tek bir armatör ve denizcilik firması yokken KAŞİF DENİZCİLİK VARDI 1800 lü. YILLAR SONRA KALKAVAN DENİZCİLİK.ŞİMDİ İSE TÜRKON HOLDİNG Artısıda var gemilerini kendi tersanesinde inşa ediyor SEDEF DENİZCİLİK
Personel donanımlı, maaş sıkıntısı yok, avrupa,doğu akdeniz,amerika hatları 22.adet konteynr filosu
bukadar ytr.mi dev edymi. öncel derya
HE MAAŞLAR NE ALEMDE ?

Arkadaşlar çok genç olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz. Türkiyede gemisi olan tek bir armatör ve denizcilik firması yokken KAŞİF DENİZCİLİK VARDI 1800 lü. YILLAR SONRA KALKAVAN DENİZCİLİK.ŞİMDİ İSE TÜRKON HOLDİNG Artısıda var gemilerini kendi tersanesinde inşa ediyor SEDEF DENİZCİLİK

Personel donanımlı, maaş sıkıntısı yok, avrupa,doğu akdeniz,amerika hatları 22.adet konteynr filosu
bukadar ytr.mi dev edymi. öncel derya

selamlar 1992 de daha kaşif denizcilik , engin denizcilik iken stajerdim.2004 senesinde başmüh. olarak orada görev yaptım 2005 sonuna kadar.şu anda maaş 3 ay sonra yatırıldığından gidip te çalışmam orada.rahmetli kaşif amca ise nur içinde yatsın çok güzel insan dı.çok ekmeğini yedik.maaş dışında sıkıntı olmaz.ha ben 3 4 ay sonra alırım maaşı diyen olursa gitsin pişman olmayacaktır.

geden isterse 20 000 usd versin gitmem.çok kurumsal kumanya kötü.nereden mi biliyorum orada enspektör arkadaşlarım var.tuılumun kolunu kıvırmak bile yasak o derece.

son zamanlarda atlantik denizcilik için orada çalışan eski zabitlerimden çok iyi şeyler duydum.maaşlar zamanında yatıyormuş.kumanya fena değilmiş.

arkadaslar yukarda arkadasımızın yazdıgı gıbı personel kontratlarına uyan ve maası zamanında yatıran sırket ıyı sırkettır. bu arada cebı denızcılık de ılk 10 da yer almalı dıyorum.. tum gemılerı sıfır kuruyukte en yenı gemı flosuna sahıp gemılerının %80 ı turk bayrak olması ayrı bır memnunıyet verıcı.. turkonu yazmıssınız bence vasatın cok cok altında bı sırket konumunda.. 2-3 ay maas alamıyanlar var slmlr

herkese kendi şirketi en iyi firmadır dışarda şu iyi bu kötü diye söylemek yanlış olur :) ama hepsinin bir kötü tarafı var orası kesin bence 4 4 lük bi firma yok bizim ülkemizde hep bişeyler eksik.

Öncelikle maaş/kontrat zamanı ve yaşam koşullarına bakınca,maaşı iyi olan kumanya problemi yaratıyor,en kral kumanyayı gönderiyorum diyen şirket maaş sıkıntısı yaratıyor.Bence önce maaşın yatması ve kontrat süresine bakın,sonra çok çalışın

Geri