Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

Konu çok güzel açılmış.Açanlara teşekkür ederim.Ancak konunun güncellenmesi adına yukarıda arkadaşların yaptıkları önerileri bir araya toplayarak şöyle bir liste hazırladım umarım faydalı olur.
ARKAS DENİZCİLİK : Kasap sokak.No:2 Maya binası arkası.Esentepe mahallesi.ŞİŞLİ/İSTANBUL Tel:0212 3180000
PALMALI SHIPPING: Ebulula caddesi.Maya siteleri.L blok.NO:1 Akatlar BEŞİKTAŞ/İSTANBUL
Tel: 0212 3500900
IDC DENİZCİLİK: Firma izmirde bulunuyor. IDC Marine - İletişim
Tel: 0323 4415050
YASA DENİZCİLİK : Bodrum cami sokak No:6 Dük:30 Bulgurlu mahallesi ÜSKÜDAR/İSTANBUL
Tel: 0216 4927740
CEBİ DENİZCİLİK: Fahrettin kerim Gökay caddesi.bestekar saadettin kaymak sokak.no:2 Altunizade/ÜSKÜDAR/İSTANBUL tel: 0216 4285040,41,42,43 ve ikinci bir adresi var büyük ihtimal taşınmıştır.oda şöyle Barboros bulvarı No:39 Garanti bankası 100mt ilerisi sayan apartmanı Kat:3 Daire :6 BEŞİKTAŞ/İSTANBUL
Tel: 0212 2597053
HABAŞ DENİZCİLİK: Fuat paşa sokak No:26 Soğanlık/KARTAL/İSTANBUL
Tel: 0 2164536400
BEŞİKTAŞ DENİZCİLİK: Piyale Paşa Bulv. Memorial Center A Blok K:15 Okmeydanı/ ŞİŞLİ/ İSTANBUL
Tel: 0 212 210 99 10

DÜNYA DENİZCİLİK: Buyukdere Cad. Yapi Kredi Plaza B Blok K:12 D.29-30 LEVENT/ ISTANBUL
Tel: 0 212 339 56 00

Kolay gelsin
İbrahim YILMAZ
Elektrik Zabiti

arkadaşlar yukarıda yazan palmalı shıppıng te türk denizci çalıstırmıyorlar.çebi denizcilik gerçekten iyi maaş veriyor.arkas zaten malumunuz.turkonda maaşlar iyi kontratlar 3+1 ancak iki ay geç yatırıyorlar 2 yıla yakın zamandır böyle imiş.bilgilerinize

internete bluemar yazdığında çıkar iletişim bilgileri dost,v-shipping turkey contact yazarsanda aynı şekilde iletişim bilgilerine ulaşırsın,sana tavsiyem cv'ni ingilizce doldur rast gele

bluemar a gittim toplamda147 soruluk ingilizce bir testleri var.bilginiz olsun:)

Sonuç Olarak Kimse Denize Keyfi İçin Çıkmıyor ihtiyaç için çıkıyor ve özellikle evli olanların bakmakla yükümlü olduğu kişiler var..! fazla uzatıp sayfayı doldurmanın anlamı yok Benim şahsi görüşüm denizcilerin emeğine saygı duyarak parasını zamanında yatıran ve kumanya imkanını kısıtlamayan şirket en iyi şirkettir..!Bir şirketin iyi olabilmesi için 20 veya 30 parça gemisi olması gerekmiyor 1 tane gemisi olupta zamanında maaş yatırarak adam gibi kumanya gönderen armatörlerde var..! Selamlar

Yasa Denizcilik bence şu an en iyi firmadır ama piyasada gerçekten çok sağlam şirketler var ve bunlardan biride Kaptan Şirketler Grubuna ait Çebi denizcilik...kısa denem lise stajımı kaptan şirketler grubuna ait marmara ereğlisi mardaş limanında kaptan çebi romörkünde yapmıştım,İki Şirketide Bildiğimden dolayı yazdım.Diğer şirketlerde büyük ve bilinen şirketler fakat diğer şitketlerle iş başvurusu haricinde hiç bir münasebetim olmadıgından dolayı pek fazla yorum yapamıyorum.
Edit;Turkon şu an krizde,stajer arkadaslarımdan duydugum kadarıyla şu an Turkonda çalışmak için iyi bir dönem değil..
Selametle.

unimarin denizcillikte çok iyidir maaş kumanya şirket yönetiminin gemiadamına yaklaşımı bir kardeş arkadaş havasındadır..Yabancı bayrak gemiler ama mükemmel bir çalışma ortamı var

ben yaklasık 4 senedır Polaris denizcilikte calısıyorum ve bu pıyasada ve bu seferlerde onlar kadar ıyı fırma yokkk cunkı maasım ayın 28 ile 02 arası yatmıs oluyor ve kumanya problemı ıstek problemı yok aıle gıbı sırket

Arkadaşlar çok genç olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz. Türkiyede gemisi olan tek bir armatör ve denizcilik firması yokken KAŞİF DENİZCİLİK VARDI 1800 lü. YILLAR SONRA KALKAVAN DENİZCİLİK.ŞİMDİ İSE TÜRKON HOLDİNG Artısıda var gemilerini kendi tersanesinde inşa ediyor SEDEF DENİZCİLİK
Personel donanımlı, maaş sıkıntısı yok, avrupa,doğu akdeniz,amerika hatları 22.adet konteynr filosu
bukadar ytr.mi dev edymi. öncel derya

Diler denizcilik

Diler denizcilik firmasının çok yönlü ticari faliyetleri bulunmaktadır iş makinaları ve diğer ticari sektörlerde faliyet gösteren sağlam güvenilir bir firmadır. Trabzon/sürmene eşrafının değerli tüccarlarındandır. bildiğim kadarıyla iki adet kur yük dökmeleri vardır. genelde izmit ve gebze tarafından faliyet gösterirler sayın meslektaşım anladığım kadarıyla gemilerden birinde çalışmak üzeresin informe olmaya çalışıyorsun benden sana bu kadar. Allah kolaylık versin. yıldıray öncel derya. güv.stajyeri TÜRKON HOLDİNG Leyla kalkavan /konteynr. Doğu akdeniz
yardımcı olabildiysem ne mutlu.

geden'de çalışmış biri olarak bu kadar oy alabilmesini muhtemelen duyduklarıyla işaretleyenlere bağlıyorum. Nitekim birlikte çalıştığım hangi zabit varsa hepsi de memnuniyetsizdi ve bir daha çalışmayı düşünmüyordu, nitekim yüksek denizcilik mezunlarının da artık tercih etmediği bir firmadan öte değil. Kaptanları hariç...

geden lıne cok fazla oy almıs ama ben sahsen orda calısan bırı olarak hıc tavsıye etmıyorum personel politikaları olduukca kotu.. ve kara personelin denizciligin orf adet ve geneleklerinden bi haber oldugu asıkardır.. orda calısmıs olan arkadaslar bana katılacaklardır....bencen iyi firma çalışırken kafanın rahat oldugu mutlu oldugun firmadır....

Geri