Yakın Doğu Üniversitesi

Ulan ne derdiniz varmış okulla. Ben hazırlık dahil 5 senede derece ile okulu bitirdim. Sorsan zorlandın mı diye 3-5 ders dışında zorlanmadım. vizesine finaline adam akıllı çalıştım kendi başarısızlığımdan dolayı 1 dersi altta bıraktım üniversite hayatım boyunca. Onun dışında kıbrısın bütün keyfini çıkarttım, alkolü ucuz gece hayatı güzel. Okulu kötülemeyi bırakın şimdi o kötülediğin dekan, eğitim kadrosu sayesinde herkes cebine ayda 9000 tl koyuyor.

yakın doğu ismide tüdev gibi değişti son bi yakın doğu mezunu daha olacak sonrakiler girne üniversitesi diploması alacak fosil olduk genç yaşta:D

Yakın Doğu anca dekanın dediği gibi kılpayı İTÜ yü kaçırmış diyerek kendisini kandırsın .ha Piri reis ha yakın Doğu ikisinde cacık . Gemiye çıksalar bile İTÜ ve dokuz eylülün gölgesinde kalırlar . İsteseniz ösym nin 2014 2015 yerleşme puanına bakın full puan ve yerleşim yakın doğuda 😀

insan kendini iyi geliştirirse kimsenin gölgesi altında kalmaz
o laf ettiğin okulun sayesinde insanlar evine para götürüyor süvarisi zabiti kimsenin gölgesi altında kalmıyor
öss puanın yetmez barajı geçer girersin paranla okursun sen o paraya istediğin meslek sahibi olmak için verirsin okulun kötü yanlarıda var yok değil bikere kıbrısta pahalı hayat sürmesi
sen kendi okumana bakarsan herşey olur zaten kimse önünü kesemez yeterki çalış
bilmişsin ögrenmişsin birkaç laf aynı şeyleri söleyip duruyorsun
kıl payı kaçırdı muhabbetini biliyorsan en az 2008 2009 girişli birini ya tanıyorsun yada ölesin zamanında seminerde sölemişti dekan

Sizce denizcilik okullarından İTÜ ve dokuz eylülden daha mı güzel sizce Piri reis ve yakın doğu cacık zorla barajı geçen insanlar anca en son çarelerin uğrak yeri yakın Doğu Zaten bunu okulda farkında Git bi konuşun yakın doğulularla ne diyor dekan ve yönetim Hakkı'nda Burada insanları aydınlatmak gerekir. Nasıl olsa en son çare ver euroları .Okulda biliyor en son yer olduğunu seni sömürdükçe sömürüyor .�� Ne ekersen onu biçersin sizce fakülteye çok mu ilgi varda hep kontenjanlar boş kalıyor .

senin cacık dediğin okulda okudum ben
ya seni iyi bellemişler okulda yanıyorsun bukadar
kıbrısa gelen insan bilmeyerek gelmiyor oraya
okulda yaşanmış olayları anlatman güzel insanlar bilsin nereye gidiyorlar ama hakaret etmene hiç gerek yok pirireis yakın doğu
gidip başkasıyla konuşmama gerek yok adam akıllı çalışırsan kıbrısın tadınıda çıkarırsın okulunuda bitirirsin kimse önünde duramaz
inşallah güzel okulda okuyup kimsenin gölgesi altında kalmassın senin düşüncene göre
allah selamet versin pruvan neta olsun

Sağ ol dediğim gibi ne ekersen onu biçersin .İnsanlar para veriyorlar Kimin geçip kimin kalacağını dekan tayin ederse artık bırak gerisini Sanada Allah selamet versin

Buraya tercih edecek olan insanlar şunu bilmelidirler ki birde derme çatma bir yerde yemek yerler en az fiyatı öğrenci için 12 15 tl arasında olmaktadır.Bilkent de bile yemek 2.75 tl bunların yatacak yeri yok hem kazıkçı hemde ...ya insan biraz öğrencisini tutar . Bunlar öğrenciyi iyi seviyorlar Askeriye allahtan var da bunlar iyi halledemiyorlar 😀

acaba yakın doğu adı altında girne üniversitesi dekanının dediği gibi kılpayı itü yü kaçıranlar kaçar puanla girecekler yada kaç kişi kayıt yaptıracak geçen sene full idi girenler :)

Selamın aleyküm. Yakındoğu 2013 mezunuyum. Vize ve finallere sağlam çalışarak hiçbir dersi alttan bırakmayarak mezun oldum. Okulu bitirdiğimden beri ARKAS firmasında UVZ. olarak çalışıyorum. İkincilik için son kontratım kısmetse. ARKAS'ın en büyük gemisinde seyir zabiti(3.KPT) olarak çalışıyorum. 4.cüm İTÜ'lü , Stajerim İTÜ'lü , 2. ve gemi kaptanı İTÜ'lü vallahi dostum ALLAH seni inandırsın ikinciyi dahil tokatladığım oluyor bilgi konusunda :)) 4 ve staj ı söylemiyorum bile... Okulla bir ilgisi yok , gemide vardiyan bittikten sonra araştırıp öğrenmeyi , okumayı ve araştırmayı okulda öğretmiyorlar. Seni veya bir başkasını eleştirmek bana düşmez... Okula çamur atsan da çok da umrumda değil aylık 3500 usd benim cebime giriyor bileğimin hakkıyla çalıştığım için :D Bugün İTÜ mezunu da olsan YDÜ mezunu da olsan çalışmazsan , yetersiz kalırsan , kendini geliştirmezsen ilk uğrak limanda bavulun elinde evinin yolunu tutarsın kardeşim. ALLAH selamet versin.

İş her şeye tamemen kendinde bitiyor ama okuldaki bazılarının niyeti kötü ...zannedersem Sanada yarım dönem takmışlar ...Burdaki insanlar çok mu hoşuna gidiyor 1 dönem 2 dönem uzattırmayı yani kısacası okuldaki bazı insanlar sizde iyi biliyorsunuz bunları bu tip sosyal paylaşım sitesinde konuşalım ki okulun sahibi olacak kişi yeni mercedesler ferrariler almasın

Dostum " sana da yarım dönem takmışlar " hoş olmuyor bu uslup. Aynı uslupla konuşacaksak , ben yarım dönem erken bitirdim , bu durumda ben yarım dönem takmış oluyorum okula. Hoşdeğil. Bu arada da ben tam burslu okudum.Sadece sosyal aktivite ve yurt parası ödedim. Okulun sahibinin hangi araca bindiğiyle de çok ilgilenmiyorum. O seviyeye gelmek de kolay değil. Neyse , daha fazla yorumda bulunmayacağım. Herkese selamlar , sevgiler , selametler.

Dostum bu senin bana yazdığın şimdi yazdığın ne peki ...en dikey geçişle gittim. Okulun hazırlık atlama sınavında başarılı gelip , fakülteyi de üstten ders alarak 5 yarı dönem yani 2,5 senede tamamladım. Dekan ayağa kalkmıştı , kimse 3 yıldan önce mezun olamaz diye ama dördün ilk döneminde uzakyol vardiya zabitliği sınavlarında girdiğim her sınavı tek seferde geçince dekan vazgeçti uğraşmaktan... Fakülteyi de yüksek şerefle ,
3.69 ortamalı bitirdim zaten. Eğer dersten kalırsanız , zaten tuzağa düşmüş oluyorsunuz. Ben kalmam , oturur çalışırım diyorsanız , gayette rahat bir okul. Güzel güzel mezun olursunuz .
şimdi erken mi bitirdin yoksa uzattılar mı :)

bu senede yakın doğu (girne) üniversitesi itüyü kılpayı kaçıranları alır .Çok paranız varsa bu okulu tercih edebilirsiniz :)İyi araştırıp öyle gelmenizde yarar var...

Geri