Yakın Doğu Üniversitesi

Uyanık olun yakın doğu Girne oldu biliyorsunuz burslu ayağına notunuzu kesme yaparlar sakın oyuna gelmeyin yada kayıt yaptırmayın dediğim gibi okuyan öğrencilerin tavsiyesini alın öyle yola çıkın tam mezun olacaksınız bir kılçık yapar para kopartır

kardes sen ne mal bir herifsin kac zamandir yakin dogu yada girne universitesini karaliyosun.. sana nasil bir girdisi olduda kaldiramadin.. ben o okulluyum ve baska okullardan gorduklerimden cok fazla bilgiye sahibim.. onemli olan okulu bitirmek degil denizde ne almakdir.. sen anlasilan hic bsy almamissin.. birak artik sacmalamayi...

hala dekan ve yardımcısı orda ise o yine aynı tas haynı hamam gidenlere tavsiyem dikkatli olun girne üniversitesine :)

karalamiyorum gercek bunlar ben dgs ile geldim hoca yokken uzattirdilar okulumu beden mi para icin umarim akillannislardir yazik euro geritordu insanlar alsana euro mac kişiler tercih yapiyor kine girne universitesini bu islet etme bulma dunyasi

bu söylediklerim şeyler yeni açılan girne üniversitesi adı altında tüm kadro yakın doğudan girne üniversitesine geçmiştir.Yani bütün söylediğim sorunlar girne üniversitesi için geçerli çünkü zihniyet aynı...O okula yazılmadan önce sorup soruşturup iyi karar verin ...

Geri