Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
bence gemıde olmamalı..olunca maalasef onlara cıfte standart uygulanıyor..esıt sartlarda calısılacaksa tabıkı olur...
YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ !!!!! bayanlar gemide neden çalışmasın niye olmasın ???ister güverte de ister makina bölümünde olsun çalışırlar.....evet dostum bu düşünce tarzını ve bunun gibi düşünenleri oldukça saçma buluyorum.....bayan olması deniz'e çıkmasını engellemez,istedikten ve bu işi yapabileceğine inandıktan sonra gerisi önemli değil, kim ne derse desin ayrıca DENİZCİ FORUMDA böyle bir konunun gündeme gelmesi bile yersiz;üzüldüm doğrusuYa Mİllet Kadinlarin Gemİde Ne İŞİ Var Gemİ Kadinlara GÖre Dİİl Sahsen Ben Bİr Bayanla Vardİya Tutmak İstemem Ayni Gemİde ÇaliŞmakta İstemem DÜŞÜncemİ SaÇma Bulabİlİrsİnİz Ama Bu Benİm DÜŞÜncem Sonuna Kadar Arkasindayim
Ya Mİllet Kadinlarin Gemİde Ne İŞİ Var Gemİ Kadinlara GÖre Dİİl Sahsen Ben Bİr Bayanla Vardİya Tutmak İstemem Ayni Gemİde ÇaliŞmakta İstemem DÜŞÜncemİ SaÇma Bulabİlİrsİnİz Ama Bu Benİm DÜŞÜncem Sonuna Kadar Arkasindayim
brawooo işte olay budur; tebrik ediyorum seni...........(A)(A)(A)(A)arkadaşlar bu videoyu bi izleyin.bayan zabitlerle ilgili düşüncemi bu video çok iyi açıklıyor.bence olay budur işte,gerisi hikaye.bal gibide bayan zabitler gemilerde çalışabilir.sevgiler,saygılr
http://www.sea-tube.com/default.asp?type=video&id=28