Gemide Bayanla Çalışmak?

dediğim gibi mesleğimiz herşeyden önce gelir; eğer farklı bir düşüncesi olan varsa o zaman çalışmasın bayan ark. burda önemli olan herkesin üstüne düşeni layıkıyla yapması zaten denizcinin mesleğe uygun olmayacak davranışlar sergileyeceğini sanmıyorum, olamaz.........:8:8:8
((ayrım söz konusu olamaz))

bi bayan denizci olarak soruyorum neden mesleği yapanın iş kariyer durumuna değilde ilk cinseyetine bakarak soru soruyorsunuz_?sizi hiçmi rahatsız etmiyor_?bay yada bayan fark eden ne ya ikisininde yaptığı iş aynı olduktan sonra aşın artık şunu CİNSİYETTE TAKILMAYIN....!!!!!!!

bencede kaptan; eğer öyle düşünenler varsa çalışmasın kardeşim denizde, sonuçta herkesin işi ve yeri ayrı hem bayanmış diye ilgi göstermek yada öncelik tanımakta neyin nesi ??? denizde bayan erkek farketmez; kurtulun artık şu saçma zihniyetten......mıhmıh

haklısın kardeşim
bayanlar bayanlığını bilip işne baktıktan sonra sorun yok herşeye kaytlanıp ayrım beklemeden işini yapacaksa kimse kimseye bişey demez diyemez zaten
sana gelince jeliybon
benim sorum cinsiyet üzerine değil genel de bizim camiamızda bir sorun teşkil ettiği için sordum

bence gemıde olmamalı..:)olunca maalasef onlara cıfte standart uygulanıyor..esıt sartlarda calısılacaksa tabıkı olur...

Çifte standartı uygulayan o bayan zabitin başındaki amirdir. Benim gemimde mesela bayan zabit olsa hiç farketmez. Yine tüm zabitlere kahvaltıdan sonra 25'er şnaf çektiririm. Ne de olsa spor yapmadan fazlalıklar gitmez.zipir

Ya Mİllet Kadinlarin Gemİde Ne İŞİ Var Gemİ Kadinlara GÖre Dİİl Sahsen Ben Bİr Bayanla Vardİya Tutmak İstemem Ayni Gemİde ÇaliŞmakta İstemem DÜŞÜncemİ SaÇma Bulabİlİrsİnİz Ama Bu Benİm DÜŞÜncem Sonuna Kadar Arkasindayim

Ya Mİllet Kadinlarin Gemİde Ne İŞİ Var Gemİ Kadinlara GÖre Dİİl Sahsen Ben Bİr Bayanla Vardİya Tutmak İstemem Ayni Gemİde ÇaliŞmakta İstemem DÜŞÜncemİ SaÇma Bulabİlİrsİnİz Ama Bu Benİm DÜŞÜncem Sonuna Kadar Arkasindayim
YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ !!!!! bayanlar gemide neden çalışmasın niye olmasın ???ister güverte de ister makina bölümünde olsun çalışırlar.....evet dostum bu düşünce tarzını ve bunun gibi düşünenleri oldukça saçma buluyorum.....bayan olması deniz'e çıkmasını engellemez,istedikten ve bu işi yapabileceğine inandıktan sonra gerisi önemli değil, kim ne derse desin ayrıca DENİZCİ FORUMDA böyle bir konunun gündeme gelmesi bile yersiz;üzüldüm doğrusu
ŞUNU UNUTMAYIN..........BAYANLAR GEMİ'DE ÇALIŞIR........hı?hı?hı?

Düşüncen çağdışı. Her ne kadar ben de pek hoşlanmasam da, eğer işi gerektiği gibi hakkı ile yapabiliyorsa elini öperim, "Süvari Hanım" derim; biter gider. Ama bazı imitasyon özentiler var ki "denizde kadın uğursuzluk getirir" lafını doğrular niteliktedirler kendileri. Benim hiç başıma gelmedi ama çok duydum.

bunun konusulması bıle bence gerılık yaa ruslara bakın avrupa kokenlı ve avrupa elamanlarla calısanlara azıcık dıkkat edın yaa dusunun bıraz adamlarda bayan kamarot bayan ascı bayan gemıcı varyaa neden bızde bole bıraz genıs dusunun bence aslında ılk akla gelen sey burda farklı bır sey ama bence bız bunuda asarız cunku bız turk denızcıler olarak bunuda asmak zorundayız mecburuz beyler usttekı ınsanlar univ mezunu cogu dıyeyım olay bu ınsanlardan bıter ornek olmak sartıyla bunları da asarız basıt bır konu yanı herkez meslek yapmaya ekmek kazanmaya gıdıor gemıye kadında olsa erkek te olsa

kadınlar eski cağlarda denizlerde olması yasak tı cunku bazı batıl inanclar vardıı ama sımdıı bole bıseyy yokk kadınlar her alanda soz sahıbıı olabılr ve bence bazı zabıtlerden daha da ii olabılıcek lerınee inanıyorum cunku gercektenn eğer bı kadın işi sevıyosa erkekten daha dikkatlı olabılırr bende femınıst kesıldım hee:)) ama bence tabıı kaınlar denızde erkekler kadar calısabılrır

herkesin eşi var kızı var bir daha böyle birşey yazmayın !!! kendi karınız veya kızınız olsa ne düşünürsünüz bide öyle bir anket yapın!!! eşiniz denizci olsa ve birisi onun hakkında böyle düşünse siz ne dersiniz bi ankette ben yapayım(!)

anket yetersiz olmuş.bende gemide bir bayanla birlikte çalışmak istemem ama sebebi şıklarda gördüklerimden birisi değil.
benim üstümde olursa, bi kere bi bayandan emir almak ağır gelir bana.
ayrıca bir yandan salyalarını silerken, "en iyi stajer kız olandır hıhıhı" gibi yorumlar yapan gemi kaptanları görmüş olmamında etkisi vardır bu düşüncemde.

ayrıca "aşın bunları, eski çağlardaydı o, şöyleydi böyleydi" içeriğindeki mesajları saçma buluyorum.eski çağlardan günümüze değişen tek şey, kadının uğursuzluk getirmediğinin anlaşılmış olması.tamam, uğursuzluk getirmez ama denizcilik yinede bayanlara göre bir iş değil.açık görüşlü, entel, yada feminen bi görüntü yakalamakmı amaç anlamadım ama bayanların denizci olmasını destekleyen herkes erkek hemşire görse gülüp dalga geçer eminim.

Geri