Kendim Piri Reis Üni. tam burslu öğrencisiyim ve puanım İTÜ (YDO)'ya yetmesine rağmen PRÜ'yü tercih ettim. Aldığım eğitimi yan okulumuzda alamayacağımı düşünüyorum,çünkü Piri Reis'de çok kaliteli bir eğitim var. Gerek akademik kadrosu,gerek tamamen İngilizce olan dersler gerekse yurtdışı bağlantıları ve yeni yapılan Avrupa'da en iyi simülatörlerlere sahip olmasıyla zirveye oynamaktadır. Bu zirveden kastım Türkiye değil Avrupa ve Dünya'dır. Burada okulun reklamını yaptığım söylenebilir ancak yeni kurulan üniversitelerin her zaman eksiklikleri olmuştur ancak Piri Reis bunu en hızlı bunu atlatan üniversitelerden biridir. Sektörde kendine yer edinmiştir ve edinecektir. Ve şu da bilinmelidir ki okul ayrımcılığı yapan bir insan değilim. Olay okulda değil kişide bitmektedir. Yarıklar bütün üniversitelerde vardır olacaktır,bu yüzden okul değil kişi ayrımı yapılmalı. Tercihlerde kişi tamamen bunu göz önüne almalıdır. Geçmişi sağlam olan bir üniversitede mi geleceği sağlam olan bir üniversitede mi okumak istenilip istenilmediği göz önünde bulundurulmalıdır. Saygılarımla...