Denizcilik Okulları Değerlendirmesi

Denizcilik eğitimlerinde bence en önemli mesele ingilizcedir. uluslararası bir ortamda çalışıyoruz, her hareketimiz, konuşmamız, davranışımız karşımızdaki insanlara ülkemiz hakkında bir fikir veriyor. ama hala vhf'ten konuşamayan kaptanlar zabitler var maalesef. ben bu konuda piri reis üniversitesinin iyi bir ingilizce eğitim verdiğini düşünüyorum. ama denizcilik dersleri, örf ve adetleri derseniz itü kesinlikle bir numara, zaten adamlarda yılların verdiği bir tecrübe var.

Emin olun TURGUT KIRAN DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU ;)
http://erdogan.edu.tr/yuksekokul/tkdyo/
14.jpg

herkese merhaba.gmdss goc ara ek sınav açılması için dilekçe topluyorum.kalan yada ekimden önce girmek isteyen yada bana bu konuda yardımcı olmak isteyenler lütfen imzalı dilekçelerini anahtargoker@gmail.com adresine göndersinler.geçtiğimiz yıllarda 70 dilekçe ile açılmış bu senede açılma ihtimali çok yüksek teşekkürler.

Yakın doğu üniversitesine kazanılmaz paranla yazılırsın dekanda bir kaç sene takar hocaların notlarını değiştirir şu kalacak şu geçecek diye örn: ali denker hocamız bütün makinacı öğrencileri geçirir ama dekan okula para gelecek diye ı notları değiştirir . Birisi YALAN desin diyemez .Bunların yatacak yeri yok 😁

Türkiye'de tek olan sahip olduğu eğitim gemisiyle(MF PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ), dünyanın sayılı kampüsleri arasında sayılan modern kampüsüyle(BREAM Akreditasyonu) ve kaliteli eğitici kadrosuyla( CERN,uluslararası yapılan ikili antlaşmalar,öğrenci değişim hareketliliği vsvs) şuanda en iyi imkanlara sahip denizcilik okulunun Piri Reis Denizcilik Üniversitesi olduğu görürülüyor

Geri