Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
biz yamyammıyız ya sizin ömrünüzü yiyelim çok ayıphıhgeçmez abiii ahh bu kızlar varya bu kızlarr ömrümüzü yedilerr bizim
hıh
biz yamyammıyız ya sizin ömrünüzü yiyelim çok ayıphıh
ya ben hayat ortaklığını daha uygun goruyommhönk:Sevlilik hatamı:syane :S
valla evlencez ole bı hata yapıcaz yanı en nıhayetınde o zamana kadar hakkımızı dolduralım dımıı?
bak arkadasım nasıl anlamıs erkek değilmı gozunu yıyım ya toprağamtabi tabiii hakkımızı dolduralimkii evlenince gözümüz dışarlarda kalmasın dimiyoksa bizim içimizde bi kötülük yok geleceğimizi düşündüğümüz için böle yapıoz biz aslında.
hiçte öyle değil bikere kızlar sizden daha fazla üzlüyor ama kızlara sadce bikşiye sadık kaldıklarından acı çekiyorlar ama siz kızların geneline ahlıyorsunuz buna insan sinir oluyor yane..YA KIZLARI DÜŞÜNÜP KAFAYA TAKMAKTAN İNSANIN ÖMRÜNDEN 10 SENE EKSİLİO HANİ AMA KIZLAR RAHATTT KAFALARINA TAKMIOLARKİ BİZİM KADAR... AHHHH AHHHHHH YEDİNİZ BİTİRDİNİZ ÖMRÜMÜZÜÜ BEEEE
:Say aman tamam siz erkek dayanışması yapıp beni aradan kaynatçıksınız çekildim arada:S aman göznüz doysundahıhevlenince biyere kaymasın.. ne diyim artık...bak arkadasım nasıl anlamıs erkek değilmı gozunu yıyım ya toprağam
bütün limanlarda inseniz bütün fa.ş.lerle yatsanızda olummmmm açsınınzzzzz doymazsınız doyun öle gelin adamın asabını bozmayın kalite arıoruz biz kızlar sizin gb bulduğumuz ota çökmüoruz
kusura bakma genelleme yapmak istemezdmbiras agır olmus yaaa o kadar da degıl kardesım sende amma yapmısın yanı tabı bazı erkekler bu grubun dısında bundan sora bı laf solerken sozum meclısten dısarı cumlecıgı eklensınkı dıer masum olanlar yaralanmasın yaw
bu arda bu dedıklerın bazı kızlar ıcınde gecerlı hemde lımanda degıl gemıdı deıl sadece evde oturan kızlar ıcınde gecerlı yanı kımse kımsenın bı acıgını yakalaymaz bıze ne solersenız sızde aynından az yada cok wardır