Her limanda bi sewgili mi?

yaw güzelim dogru diyosunda adam 6 ay denizde tabi yapar ayanı limana attığı zaman ama hiç biride bağlama limanındaki kadar iyi olmaz değer verilende odur zaten diğerleri boş bir günlük

sizce birini kendinizden nasıl soğuta bilirsiniz
birini kendinden soğutmak istiyorsan fazla kasma dostum; hersey olacağına varır ama karsındaki kişi heralde laf-söz anlar yada ksc. o kişinin sevdiği önem verdiği şeyleri umursama, hafızandan sil.....bu onu bitirmeye yeter ama karsılıklı ilişkilerde tarafların birbirini üzecek şeyler yapması soğuk davranışları anlamsız....zaten o şey ilişki değildir .....hı?hı?hı?

yaaa ben bu her limanda bir sevgili anlayısından sıkıldım; çok saçma ve gereksiz....her limanda bir sevgilisi olanlar ya gerçek aşkı tatmadılar ya da AŞK kavramından tamamen uzaklar.....bence insanın yüreğinde gönlünde bir kişi vardır ve öyle de kalmalıdır sonsuza dek..........
((o kişi ölse bile)).................................

yav beyler aşk çok başka bişeydir her limanda bi o..pu genellikle olur yoksa zaten gemide duramassın
neden böyle düşünüyorsunuz ??? gemiye çıkmanızdaki amaç baskaysa bilelim ark....hı? denizci dediğin böylemi olmalı yanii; gemideki bütün çalışanlara saygı göstermesi gerekir((bayanlar açısından diyorum)) bir kere insanın içinde varsa her haltı yapar ama gerçek aşkı bilen ve bir kere seven böyle şeyleri düşünmez bile...lütfen ark. forumda kullandığımız kelimelere DİKKAT EDELİM !!!!!! gemide durulmaz diye de birşey yok; o amaçla işini yapıyorsa kişinin bileceği iş .........hı?hı?hı?

neden böyle düşünüyorsunuz ??? gemiye çıkmanızdaki amaç baskaysa bilelim ark....hı? denizci dediğin böylemi olmalı yanii; gemideki bütün çalışanlara saygı göstermesi gerekir((bayanlar açısından diyorum)) bir kere insanın içinde varsa her haltı yapar ama gerçek aşkı bilen ve bir kere seven böyle şeyleri düşünmez bile...lütfen ark. forumda kullandığımız kelimelere DİKKAT EDELİM !!!!!! gemide durulmaz diye de birşey yok; o amaçla işini yapıyorsa kişinin bileceği iş .........hı?hı?hı?

Yorumunuz Icin Tesekkürler (A)(A)(A)

rica ederim arkadasım; insanlar neden kendilerini basit düşürecek konuma gelirler,anlamıyorum erkekler için de bayanlar için de bu aynı.....sevgi bir kere ağızda sakız olacak bir konu değil.........hı?hı?hı?

rica ederim arkadasım; insanlar neden kendilerini basit düşürecek konuma gelirler,anlamıyorum erkekler için de bayanlar için de bu aynı.....sevgi bir kere ağızda sakız olacak bir konu değil.........hı?hı?hı?

Degil Tabiiki,,,, Sevmek ve Sevilmek Karsilikli Saygi Icerisinde Yasanan En Güzel Paylasimdir!!!!!
Dilerim Yüreginiz Asla Hüzünü Karsilamaz:)

Geri