Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
birini kendinden soğutmak istiyorsan fazla kasma dostum; hersey olacağına varır ama karsındaki kişi heralde laf-söz anlar yada ksc. o kişinin sevdiği önem verdiği şeyleri umursama, hafızandan sil.....bu onu bitirmeye yeter ama karsılıklı ilişkilerde tarafların birbirini üzecek şeyler yapması soğuk davranışları anlamsız....zaten o şey ilişki değildir .....hı?hı?hı?sizce birini kendinizden nasıl soğuta bilirsiniz
neden böyle düşünüyorsunuz ??? gemiye çıkmanızdaki amaç baskaysa bilelim ark....hı? denizci dediğin böylemi olmalı yanii; gemideki bütün çalışanlara saygı göstermesi gerekir((bayanlar açısından diyorum)) bir kere insanın içinde varsa her haltı yapar ama gerçek aşkı bilen ve bir kere seven böyle şeyleri düşünmez bile...lütfen ark. forumda kullandığımız kelimelere DİKKAT EDELİM !!!!!! gemide durulmaz diye de birşey yok; o amaçla işini yapıyorsa kişinin bileceği iş .........hı?hı?hı?yav beyler aşk çok başka bişeydir her limanda bi o..pu genellikle olur yoksa zaten gemide duramassın
neden böyle düşünüyorsunuz ??? gemiye çıkmanızdaki amaç baskaysa bilelim ark....hı? denizci dediğin böylemi olmalı yanii; gemideki bütün çalışanlara saygı göstermesi gerekir((bayanlar açısından diyorum)) bir kere insanın içinde varsa her haltı yapar ama gerçek aşkı bilen ve bir kere seven böyle şeyleri düşünmez bile...lütfen ark. forumda kullandığımız kelimelere DİKKAT EDELİM !!!!!! gemide durulmaz diye de birşey yok; o amaçla işini yapıyorsa kişinin bileceği iş .........hı?hı?hı?
rica ederim arkadasım; insanlar neden kendilerini basit düşürecek konuma gelirler,anlamıyorum erkekler için de bayanlar için de bu aynı.....sevgi bir kere ağızda sakız olacak bir konu değil.........hı?hı?hı?