Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
sağolasın ama yüreğim hüzne acıya kedere yeterince doydu; alıştım ben.......
diimi ama sonuçta denizcide olsa bi insandır yaniher limanda 1 sefgili işi bence saçma abi ne kadar uzakta olursan ol ne kadar ayrı kalırsan kal yapmayınca yapmıon bak ben 6 ay gittim geldim ama hiç bir şey yapmadım hatta sefdiğim kızla şu anda birlikte olmasak dahi yapmam ancak başka sefgilileri olanlar gerçekten sefio olamaz diede bişey demiyorum bu biraz şeytana uymak gibi bişe ama her liman işi ters boşu boşuna gönülleri kırmamak lazım
çok haklısın o sefgiyide bulamıyacaksın bulunmayan bişe çünkü dünyada eksik olan tek şey odiimi ama sonuçta denizcide olsa bi insandır yani
duygularla oynamak hangi insana yakışırr
sevgiyi bulmak bitti bi de her limanda sewgili
önce bi sewgiyi bulalım da
olmaz dostum olmaz yanlış düşünüyosun ama.sadece 5 dk lığına o kdaar gerisi beni ilgilendirmez...