Her limanda bi sewgili mi?

Denizciysen bi kere yani gemilerde çalışırsan sevdiğin insanı sık sık göremezsin bana göre böyle

Bi de böyle bi cümle olamaz zaten her limanda bi sevgili bi insanın kaç tane sevgilisi olabilir eğer birden fazlaysa zaten o insan neden insan dediysem insanlıktan anlamıyodur yani bu tür kişiler insanları kandırmaktan hoşlanan kişilerdir bence ..

Eskiden olsa cevabım farklı olurdu ama daha bırak sevgiliyi limana alışveriş için çıkmakta bile fırsat bulamazken ne sevgilisi allah aşkına...Paraylada o işi yapacak kadar aciz olmadığım içinde sevgilimi ? o da ne diyorum.

isps dedi biri galiba :)))) konuya döneyim her limanda bir sevgili olayı yakında tüm kaptanların başını yakıcak ayarsız ve yanlış bir cümledir.. bugün yarın kız almaya gittiğinizde bu kelime biri tarafından yüzünüze vurulursa anlarsınız.. :)) bu cümleye katılmıyorum zaten ali kaptan kötü reklam etti bizi.. dizi setine meteor düşer inşallah... :)

Aynen öyle; Kız istemeye gitmeden 2 ay önce seferden gelin fabrikada işe başlayın öyle gidin kız istemeye (Ziraa Fabrika işçisinin prestiji daha yüksektir.) ;)

Aynen öyle zamanında bir kızla ilişkim olucaktı sen kaptansın hep uzaga gideceksın olmaz dedi pfff daha stajyerım oysaki yenede istemedi kaptan adayıyısın dedi aldatırsın dedi :D

Her limanda değil, ABD limanlarında icra edilmesi gereken husustur.

İcabında evlenirsiniz, ABD vatandaşı olursunuz ve Jones Yasası sağolsun pek mutlu bir denizci olursunuz. (bkz. Jone’s Act)
Kafayı kullanın, vizyonlu olun ;)

Allah selamet versin,
çakşak

Geri