İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
ya arkadaşlar tmm tebrikler hepinize de.. şu girenler bi boy sorunu var mı yok mu sölesin ya:) benim boy 1,95 kilo 75.. sorun olur mu?

yanlış hatırlamıyosam erkeklerde 1,75 boy sınırı var. kilon da boyunun cm olarak ifade edilen kısmından +5 fazla, -15 eksik olmalı. mesela senin en az 80 kg olman lazım ama 75 kg pek sorun olacağını sanmıyorum

selam ben 19 ağustos 1989 doğumluyum şu gün almak meseklesi beni öldürecek koşullardan diyoki
Bu programa başvurabilmek için yükseköðretim kurumunun aradığı
bütün koşullara ek olarak; TC vatandaşı olmak; 1 Ocak 2010 tarihi
itibariyle 22 yaşından gün almamış olmak

şizce sorun yaşarmıyım????

mulakat sınavını kaybedersen o ki sanmıyorum kaybedecegini cünkü katı bi mülakat deil oradaki hocalar yardımcı oluo 80 fazla geliosa 75 yazıp zayıflarsın diebilio yinede elenirsen bi sonraki tercihine yerleşiosun

yanlış hatırlamıyosam erkeklerde 1,75 boy sınırı var. kilon da boyunun cm olarak ifade edilen kısmından +5 fazla, -15 eksik olmalı. mesela senin en az 80 kg olman lazım ama 75 kg pek sorun olacağını sanmıyorum

1,75 boy sınır die bişe yok ya ben 172yim ama benden cok cok uzunlar vardı boy kiloda söledigin gibi fazla eksik kuralı var ama +5 -15 oldugundan emin deilim daha fazla olmalı +5 yerine +15 olabilir emin deilim sadece gecen yıl gördüklerimde durum böleydi ama kagıt üzerinde öle yazıo olabilirler

selam ben 19 ağustos 1989 doğumluyum şu gün almak meseklesi beni öldürecek koşullardan diyoki
Bu programa başvurabilmek için yükseköðretim kurumunun aradığı
bütün koşullara ek olarak; TC vatandaşı olmak; 1 Ocak 2010 tarihi
itibariyle 22 yaşından gün almamış olmak

şizce sorun yaşarmıyım????

kardes sorun yasayacagını sanmıyorum cünkü 1 ocakda sen 21den gün almıssın agustostan sonrasında 22den gün aldın sorun olacagını sanmıyorum

Yusuf Bey,
Cok kisaca:
Snav cektiriyorlar,
Uzun atlama yaptiriyorlar,
Yuzme bilmemek elenmege sebep olmuyor,ama bilmeyenleri ilerde ogretmek
icin tespit ediyorlar.
Basarilar,
Nil Guler
yani mülakatı pek kafaya takmaya gerek yok yani basit işte.

slm ben 30 mart 1989 doğumluyum 22 yaşından gün almamış olacak bir sorun yaşarmıyım bir sorun yaşadım diyelim acıkta mı kalırım yoksa bi alt tercihe mi yerleştirilirim???

herkese iyi günler. bnm boyum 1.73 kilom 62 mlsf yüzmeyi bilmyrm. sizce mülakatı geçebilrmym ? şınavda 40-50 yaparım barfix eğer harp okulundaki gibiyse 5. mekik dakikada +50 ypyrm. şimddn tşkkr ederim

yüzme bilmemek sorun deil.bende yüzme bilmiyorum bu yüzden denizcilik fakültesini aradım ayrıca rektöre de email de attım onlarda bana yüzme bilmemenin sorun olmadığını söyledi. yani kafana takma.

kılavuza baktım boy sınırı 1.65 yazıyor bide burdaki herkes 1.75 ten bahsediyo onuda anlamadım bu bölümden biriyle görüştüm benden kısaydı bnm boyum 173 :S

@snuoq 1.75 diye bi ibare yok kılavuzda.Ben de geçen sene aynı senin gibiydim yani 1.73cm ve 62kg .. benim boyumu 178cm kilo muda 65 yazdılar.Yani renk körlüğü yoksa hiç kafanıza takmanıza gerek yok.

slm ben 30 mart 1989 doğumluyum 22 yaşından gün almamış olacak bir sorun yaşarmıyım bir sorun yaşadım diyelim acıkta mı kalırım yoksa bi alt tercihe mi yerleştirilirim???

Yaş sorunu yaşamazsın.88 li ve daha sonrası doğumlu olman gerekir ki sen zaten öylesin.Sorun olarak sadece renk körlüğü sorunu olur eğer o olursa puanının yettiği alt tercihine yerleştirirler.

arkadaşlar bnm sol göğsüm sağ göğsüme göre hafif biraz daha ilerde gibi ama hiç bi problem yaratmıyo bakıncada pek belli olmuo zaten acaba mülakatlarda veya sağlık raporu alırken problem olur mu diye sorucaktım boyum 1.80 kilom 63

Herkese selamlar burayi kazananlar mulakatla ilgili kisaca NET bi bilgi verebilir mi ne yaptirdiklariyla ilgili . Simdiden tesekkurler ..

Geri