İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
bende girmek istiyorum ama yaştan kaybediyorum sanırım epey bir geç kaldım..ilk once öss de puan yetiştiremedim tam artık hırsla calıstım birde baktım ki 22 yaşından gün alma muhabbeti var.ben 22 yaşındayım 23 den gün alıcam şubatta kötü oldu ya..

mrb .arkadaşlar ben daha yeni girmek istiyorum.itü ye ve uzakyol kaptanı olmak istiyorum ...boy 1.75 kilo 115 . ama ben de kilo çok fazla ve gözüm 4 numara .bir sorun yaratırmı .cevaplarmısınız 93 lüyüm. son senem yardımcı olur musunuz????

teşekkür ederim. inşallah bende kazanırım orayı..ama okulda kıyafetle dolaşılıyormuş ya o sorun yaratır mı benim açımdan sığmaz falan bana..

teşekkürler. bide bu kaptanlık işinde iyi para varmı gerçi ben denizi sevdiğimden dolayı böyle bişey istiorum ama merak ettim.? ayrıca genelde denizcilik okulundan mezun olup (lise) gidiliyor ben anadolu lisesinde okuyorum yapmam gereken başka şeyler var mı?

arkadaşlar benim lisede son yılım. itü duim istiyorum. yüzmede ve diğer spor aktivitelerinde iyiyimdir. beni endişelendiren boyumun 1.68 olması bir sorun yaratır mı? veya yüzmeden spordan kazandığım + puanlar, boyumun -'sini götürebilir mi? (+1-1=0 gibi)

ben bu sene sınava gireceğim ama gözüm 3 - 3,5 numara miyop, bi sorun olur mu? gözden direk elenme ihtimalim varsa söyleyin hiç tercih etmeyim, yardımcı olursanız sevinirim.. bir de baktım tashihli tashihsiz filan yazıyodu anlamıyom ben bundan numara olarak kaça kadar alırlar ki??

Beyler bayanlar eğer ki renk körlüğü ve düz taban hastalığınız yoksa hiçbirşeyi dert etmenize gerek yok tabiki aşırı bir boy kilo bozukluğunuz yoksa bir de sözlü mülakatlarda hocalarla kavga etmeyin yeter :)

tüm abilerime saygılar öncelikle.Gözü bozuk olanlar endişelenmesin eğer gözlükle bu görme sorunu gidiyorsa hiç bir problem olmuyor.

ben gözlüklüyüm ve kudarıcı göğsü var yani göğsüm çukur ve kaptan olmak istiyorum mülakatta sorun olur mu lütfen cevaplayın

bu arada sağ gözümde görme kaybı var(merkeze odaklanamama sorunu) buna karşılık monopalet dolphin kelebek ve serbest stillerde liseler arası ve ilk okullar arası yarışlarda derecemde var adana liseler arası 9. sınıfta serbest gümüş 10.sınıf yine serbest bronz bu sene kelebek altın madalya ayrıca bu sene monopalet dolphin stilinde türkiye çapında düzenlenen yine liseler arası yarışta final yarışına kaldım ancak sonuncu oldum:D

Geri