İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
merhaba ben bu mulakattan çok korkuyorum yaa ben hiç ama hiç barfiks çekemiyorum acaba hiç barfiks çekemeyenlerde mulakatı kazanabiliyolarmı lütfen cevaplayın şimdiden teşekürler

yerleşirme sonucları 19 ağustosta acıklanıyor kazanırsam mülakatlar 22-23 ünde araya hafta sonu giriyor raporu alamadan gıdırsem bi sıkıntı olur mu ? mulakatı gecıp raporumda negaıf cıkarsa nolur bılen bırı varsa yardımcı olsun cok zor bı durumdayım.şimdiden teşekkürler

mülakata sağlık raporu almadan gidebiliyorsun. mülakattan sonra raporun negatif çıktı diyelim o zaman bir alt tercihinde boş kontenjan varsa yerleştiriliyorsun (öğrenci işlerindeki bayan böyle söyledi).

Ben şimdi istanbul teknik üniversitesi kktc gazimagusa gemi makinaları ve işletme mühendisliğini kazandım. mülakata girmek istiyorum istanbulda ama ne gerektiği konusunda bir bilgim yok tam olarak adres bilmiyorum kısacası hiçbirşey bilmiyorum. bana sınav tarihi ve sınav yerini tam olarak söyleyebilir misiniz dekan bey. şimdiden teşekkürler.

MÜLAKATA GELEN GEÇER KARDEŞİM..SAÇINIZ ÜSTÜNÜZ BAŞINIZ DÜZGÜN GELİN..SONRA KOŞA KOŞA SAÇ KESTİRMEYE GİTMEYİN,, MİLLETTEN PANTOLON DİLENMEYİN.

Geri