İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
takıldığım nokta rapor konusu . ilgili site de böyle birşey yazmıyor sadece şort bone fotoğraf istiyorlar rapor sonraki iş olması gerek. bu konuda aydınlatıcak biri varmı ?

mülakat harikaydı :) mekik ve şınav kasmadı :) gemi adamı olur belgesini de aldım mı tamamdır. bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum :) hepsi çok iyiydi ;)

Ben 9 Eylül DUİM kazandım. Bizim mülakatlar eylülün 7'sindeymiş acaba bu mülakat konusunda biraz daha ayrıntıya yer verebilir misiniz? Örneğin kaç mekik , kaç şınav , kaç barfiks yaptırdılar? Havuza girdiniz mi? Sözlü mülakatta ne gibi sorular sordular? Belki aynısı olmaz ama muhakkak benzerlikler olur aydınlatırsanız sevinirim.

Ben 9 Eylül DUİM kazandım. Bizim mülakatlar eylülün 7'sindeymiş acaba bu mülakat konusunda biraz daha ayrıntıya yer verebilir misiniz? Örneğin kaç mekik , kaç şınav , kaç barfiks yaptırdılar? Havuza girdiniz mi? Sözlü mülakatta ne gibi sorular sordular? Belki aynısı olmaz ama muhakkak benzerlikler olur aydınlatırsanız sevinirim.

Dokuz Eylül daha rahat İtüden mülakat konusunda.Yüzme falan da yok DEÜ de. Şınavıda kaç tane çektiğin önemli değil rahat ol elenmek daha zor

hey jack dostum, adın ne senin?
yüzmeyi bil, mekik şınav çekmeyi de bil, uzun atlarsın heralde çok önmli değil,
en son iki kişinin seninle görüşeceği mülakata girince, sen geç kaldın girer misin böyle bilmem,
sakin olmaya çalış ne kadar uyuz olcak olsanda ha olmazsan eğer rahatsın, ben en zorlarını almışım, biri bunu kasıtlı yaptı ya bulucam onu. neden seçtin derlerse de güzelce açıkla. denizi ve denizciliği seviyorum de. Geçince bana bi alo de :)

Bi dak, 7 eylülde kayıt var, yani tuzlada mı olcan maslak da mı??? Rahat olma bence

arkadaslar deu duimi kazandim mulakatlarda saclar sorun olur denmis.
benim saclar yaklasik 5cm yani uzun sayilir ama sorayim dedim.
sorun yaparlar mi ?!
(umarim yapmazlar)

aradılar konuştum dedi sağlık raporunu al beni geri ara dedi adam. işte aradım 7sinde gel mülakata buraya sonra seni burdan maslağa yollucaz kayıta dediler. adım da erdem

selam erdem,evet saglik raporu kesin kayitta gerek ve sen kesin kayitta mulakata giriceksin. erken gitmen de yerinde olur cunku maslak-tuzla uzak baya ve 15-17 saatleri arasinda diye biliyorum kayiti. yani erkenden tuzlada olup hemen maslaga yola cikman iyi olur. İstanbulda mi oturuyorsun yoksa, bosuna mi soyluyorum :)

1,67 boy 65 kiloyum ve zayıflıyorum fitness a gidiyorum yarı kondüsyonluyum sayılır. boy sorun olur mu hocam ? birde 2,25 - 2,50 lens takıyorum gözlük nadiren dışarıda kullanıyorum.

hoca değilim ama cevap vereyim..Boy prosedürde sorun gibi ama Değil.Ne kızları aldılar sınırın altında.Ne erkekler var benim boyumda.
Noterden onaylı tc kimlik kartı istiyorlar erdem.

Geri