İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
Mülakat gibi insan taraflı görüşme ve değerlendirmelerde bu hususlara dikkat göstermek önemlidir.
Saç, sakal, hatta kullanılan parfüm bile değerlendirmede etki gösterir unutmamak lazım :)

slm ben itü duim(ing) yazdım tutacak gibi duruyo ama belli olmaz tabi..bu sene burayı yazan arkadaşlar olursa irtibata geçmek isterim.şuanda neyapacagını bilen pek yok gibi ama bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim konuşalım lütfen teşekkür ederim.

Yani saçını sakalını kes öyle gel diyorsun :D

ben saç sakal gitmiştim. güvenlik içeri almadı sakalı kestirdi bana yöneticilerden önce. permatik buldum bi yerlerden tıraş oldum hemen saçı da ıslatıp kısa gösterdim yırttım.

bir de mutlaka pantolon ayakkabı giyip gidin. şort, kapri,terlik falan kabul etmiyorlar pantolon alışverişi oluyor öğrenciler arasında komik bi durum benden söylemesi.

konuşuyorlar senle neden seçtin falan tarzında. atatürk ilkelerini saydırtabilirler muhabbetin gidişine göre değişiyo sıkıntı yok orda da ;)

ben saç sakal gitmiştim. güvenlik içeri almadı sakalı kestirdi bana yöneticilerden önce. permatik buldum bi yerlerden tıraş oldum hemen saçı da ıslatıp kısa gösterdim yırttım.

bir de mutlaka pantolon ayakkabı giyip gidin. şort, kapri,terlik falan kabul etmiyorlar pantolon alışverişi oluyor öğrenciler arasında komik bi durum benden söylemesi.

saç uzunluğu ne kadar mesela normal uzunluklara bir şey diyorlar mı yoksa 3 veya 5 numara mı olcak

Işte cok uzun olmasın göze baticak şekilde normal olsun 3 olmasına gerek yok mülakat için.
Hazırlık denizcilik fakultesiyle tamamen alakasız mackada orasi ayri bi dünya orda her şey serbest.
Evet fakültenin açılmasını bekliyorum. Itunun pahali olmasi disinda memnumum. ıngilizcesi sağlam asla hafife alinmamali. Hazirlik yan gelip yatmadir falan soylenti vardir o itude yok. Daha hazirlik itude oldugunuzu hissettiriyo yani :D

s.a arkadaşlarım abilerim mülakatlarınız nasıl geçti neler sordular zorlandığınız noktalar nelerdir?Bir de sabah 8.30 da olmak şart mıdır? Evim gerçekten uzak (taaaa başakşehir )

benim belimde oldukça belli dikiş izleri var sorun yaratırlarmı dgs ile gelicem daha önce gemi adamı olur raporu almıştım

Geri