İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
ben bu sene girdim sınava itü duim tercih etmek istiyorum yüzmede tam olarak naptırıyolar ve mülakatta yüzemeyene napıyolar?

boyuma göre kiloca zayıfım ve tercih etmek isteyen bir arkadaşım daha var o ise biraz kilolu. mülakatta sorun yaşar mıyız? bi de 0.75 miyopum bu etkiler mi
teşekkürler

mülakat temsili birşey.önemli olan yetkili hastanelerden alınabilinen Gemi adam olur sağlık raporudur.baya bir kontrolden geçiyorusunuz bu raparu almak için.kan,idrar.göz,kulak kapl grafiği ciğer filmi vs aklınıza ne gelirse komple checkup a giriyomus gibi oluyor.tüm bu değerlendirmlerin sonucunda bir problem olmazsa gemi adamı olur sonucuna hastanedeki doktorlar tarafından olusturulmus heyet onay veriyor.

ARKADAŞLAR BU SABAH APANDİST AMELİYATI OLDUM VE İTÜ DUİM KAZANDIM AMA 4 GÜN SONRA MÜLAKAT VAR BEN O ZAMANA BELKİ YERE AYAK BASABILIRIM ŞİMDİ NE YAPAYIM LÜTFEN YARDIM EDİN

merhaba gemi adamı raporunu tam olarak nerden alabilirim ayrıca yüzme bilmiyorum bu sıkıntı olurmu bişey daha var bu sınavın oldğpu yer tuzlada mı maslakta mı tercih açıklanma sayfasında kayıt adresinde maslak yazıyor bilgilendirirseniz sevinirim

Geri