İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
Ben şınav çekemiyorum çok büyük sorun olur mu .bide şimdi spora başlasam acaba yapabilir miyim???

kardeşim şınav mekik felan sorun değil ben elenmek istiyorum demediğin sürece elenmezsin

ya merhaba konu çok eski ama belki birileri vardır :) ben itü deniz ulaştırma müh. kazandım ama kilom yeterli değil ve mülakat varmıs sanırım bilgisi olan varmı ?

Tüm Denizcilere Selamlar,
İTÜ-Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği kazandım.25-26 Ağustos tarihlerinde ön kayıt için Tuzla/İstanbul'a gideceğim.Yüzme sınavı yapılacak ama ben yüzme bilmiyorum.Bu bir sorun teşkil eder mi?Fakülteye girişime engel olur mu?
Not: Sudan korkmuyorum.Sadece yüzme eğitimi almadım.Hazırlık sınıfında sene içinde yüzmeyi öğrenebilirim.Sadece yüzme sınavından elenirmiyim?? Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler şimdiden :)

Bende itü duim kazandım. 25 agustosta tuzla mülakatlarina gitcem. Sağlik raporumu aldım .daha önce mülakatlara giren biri biraz bilgi verebilir mi?
Saat 8.30 da direk alıyorlarmi ?
herkes aynı anda mi şinav mekik çekiyor yüzüyor yoksa tek tek mi ?
Ben şehir dışından gelicem aynı gün biter mi?
ne bileyim ortam nasıl ? geçen sene girmiş olan filan varsa biraz aydınlatabilir mi?

herkese merhaba bende itü duim kazandım gemi adamı olur sağlık raporu 25-26 agustosta yapılacak onkayıttamı gerekıyor yoksa 3 eyluldekı kayıttamı.tuzlada özel hastaneler veriyormus heralde onkayıta gıttıgımde almayı dusunuyorumda

Benim sağ ayağımda düz tabanlık var fakat sol ayağımda yok :) gemi adamı olur raporunu aldım fakat mülakatlarda herhangi bir sıkıntı çıkartırlar mı ?

Arkadaşlar mülakatları merak etmeyin,formaliteler onlar.Büyük bi sağlık sorununuz yoksa herhangi bir sıkıntı olmaz.Yok şınav çekemiyorum,yok yüzme bilmiyorum,bunlara takılmayın

arkadaşlar bende İTÜ duim i kazandım yarın gidicem bu "Gemi Adamı Olur Sağlık Raporu" yarın gerekli mi
bir yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden

Gerekli degil galiba istenen seylerde sort bone rrdin yazıyor bende aynı seui sordum kimse cevaplamadı olmadı yarın alırsın salı On kayıt yaparsın

Itude ucak uzay fakultesinde okuyorum ve bugün duim e yatay gecis icin basvuru yapicam. Ancak mulakatlar baslamis ve benim basvuru sonucum 15 eylül gibi belli olacak. Ders secimi ve mulakatin benim durumumdakiler icin nasil olacagi hakkinda bilgi verebilecek ablalarim ve abilerim yardimlariniz bekliyorum. Selametle..

Geri