İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
önce suya giriyosun sonra havuz kenarından uzaklaşmanı istiyo o sırada baska biri dısardan tutunman için bi sopa gibi bişe uzatıyo zaten ondan tutuyosun daha sonra suya batıp çıkmanı istiyo bunun gibi basit şeyler

selamlar herkese mülakatlara girmiş kişiler cevaplarsa sevinirim.mülakatları tam olarak anlatabilir misiniz(yüzme ağırlıklı olarak ve havuz derinliği 4m mi?)

Bir şey sormak istiyorum... Yüzme namına bir şey bilmiyorum , tuzlu suda batmıyorum ama havuzda durum nasıl olur bilmiyorum... Yükseklikten havuza atlıyormuşuz sanırım kaç metre yükseklik?

Merhaba mülakatlarda elendik diyelim benim 1.tercih tuttu ama elenirsem 4.tercihime puanım yetiyor.Ona mı yerleşicem. Bilgi verirseniz sevinirim.

Selamlar, 12. sınıfım seneye İtü deniz ulaştırma işletme 1. sıra yazmayı düşünüyorum ama kilo problemim var.
180 cm 110 kiloyum. tv deki Şişman obezler gibi görünmesemde baya iri yarı gözüküyorum. şınav çekebilirim. İyi yüzerim. mekik sıkıntı.
başka bir problemim yok şimdiden teşekkkürler

sağlık raporunu pendikten yaşam tıp merkezi yada şifa tıp merkezinden al max 150 lira olması lazım uygun fiyat bunlar.renk körü değilsen ve bayağı bi öönemli rahatsızlığın yoksa raporu alırısn kardeşim zaten pekde incelemiyolar.Mülakat da da kilo boy bunlar öenmli değil için rahat olsun.mülakattan elenen ise bi alt tercihine yerleşiyor.

Tercihlerime 9 eylül ve itü gemi makineleri işletme mühendisliği yazdım. İkisinden biri gelecek inşallah. Mülakatlardan vs falan tırsmıyorum umarım allah utandırmaz. 42 sayfayı baştan aşşagıya gezip okudum deniz sevdam yüzünden. Onun için daha önce sorulan soruları sormayı gerek bulmadım kendimde. xdenizci52x herkesin sorularını dikkatle cevapladıgın için tesekkür ederim. Benim bir sorum var sadece denizci olmak kaptan yada makineci farketmez bizi tatmin edecek midir? Çünkü mülakattaki neden denizci olmak istiyorsun tarzındayı soruya gerçekten içten cevap vermek istiyorum.

İtü yada Dokuz eylül ikisi de mükemmel üniversiteler. Bu iki üniversitede bizi mutlu edecek midir ileride?(bölümü isteyerek ve farkında oldugum için yazdım yani zoraki yada para için değil(kısmen değil :D) )

bu mesleği neden istiyosunuz sorusuna yok denizi seviyorum yok ben deniz hastasıyım felan deme direk gerçeği söyle parası güzel de parası için geldim de tmm denizici seviyoruz ama maaşı düşük olsa yapar mıyızı bu mesleği :) Denizcilik adına 3 Üniversite İTÜ KTÜ DEU vazgeçilmezdir zaten ilk 3 sırada bu üniversiteler var.Mülakat olayınada gerçekten fazla kafa yorma :)

bende denizcilik düşünüyorum büyük ihtimal güverte seçicem fakat detaylarını pek bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler

bu mesleği neden istiyosunuz sorusuna yok denizi seviyorum yok ben deniz hastasıyım felan deme direk gerçeği söyle parası güzel de parası için geldim de tmm denizici seviyoruz ama maaşı düşük olsa yapar mıyızı bu mesleği :) Denizcilik adına 3 Üniversite İTÜ KTÜ DEU vazgeçilmezdir zaten ilk 3 sırada bu üniversiteler var.Mülakat olayınada gerçekten fazla kafa yorma :)

Muhtemelen 9 eylül ya da yıldız teknik gelecek.Şimdiden önereceğiniz bir şeyler var mı? Okuldaki gecmisinizden yola cıkarak soruyorum. Birde direk para için geldim desem biraz açık sözlü olmuyo muyuz ya :) ?

itü duim yada itü gmim isteyen arkadaşlar sıralamalar kaç?? benim 54000 sizce gelir mi bu iki bölümden birisi ilk sıraya duim yazdım

geçen seneki sıralamaları gördün çok düşmüşlerdi yasa gereği. ama bu sene düzeltilecek fakat şunu söyleyeyim 65-70bindeki birininde İTÜ ye girme şansı var şuanda.

Geri