Maaş Sıkıntısı oluşturan ve Ödeme Yapmayan Denizcilik Şirketleri

yok babacan çözüm asla olamaz kaldıki en büyük mafya onlar degilmi hem arkalarında kocaman tc var en iyisi yabancı firmalarda çalışmak çözüm bu bence.

tunç mete denizciliğe dikkat arkadaslar. ben calıstım 5 ayda 2 maas aldım sonrası malum gemıden ayrılınca para filan yok. calıstıgım donemde tanıstıgım dıger arkadaslarda da aynı sıkıntı yasandı. Bazıları mahkemede ugrasıyor. Bunun dısında aksel denizcilik gemılerı (tokay akar ve zeynaz) dıkkat !!!!!

RAYBEN VEOBA DENIZCILIK IKISI AYNI FIRMA 3 ADET GEMILERI VAR RAYBEN STAR-ERCAN NAIBOGLU-RIFKI NAIBOGLU KESINLIKLE UZAK DURUN BAYAN PERSONEL MD VAR TELEFONDA BILE UKALALIK YAPIYOR ENAZ 2 MAAS ICERDE KALIR AYRILDIKTAN SONRA ZATEN ALAMASSINIZ BIRDE HAKARET EDIP DOVMEYE KALKARLAR

merhaba arkadaşlar şimdilerde vbg denizciliktede sorun var son alacağımız parayı bir türlü ödemiyorlar gemilere kumanya almıyorlar personel kalitesi çok düştü gemileri yabancı bayrak yapıyorlar

valla arkadaslar meslek bıtmiş bugun sözde gemıye katılacaktım derıncede bın turlu palavralar maaş saglam ayın 1 ınde vs vs dıye roro gemısı,fırmayı da akgunler olarak tanıttılar neyse ızmıte 9 saat te gıttım gemıye sabah 5 de vardım bırde ne göreyım sırket megerse asya roro sırketı ımıs yanı pıyasada baya gemıadamına para takan kara lıstedekı fırma zaten gemı 2 ay samsunda kalmıs vsvs. personel de en eskı dedıgın adam 1 haftalık gelen ınıyor aman zahmet edıp de gıtmeyın bana gırdı 200 tl sıze yazık olmasın ,olan bana oldu hem paramdan oldum hemde 24 saatı yollarda gecırdım zaten gemı de eskı afrıkaya gıdecekmıs kaptanın keyfı catmıs gürcü 3. yu ındıresı gelmıs nerde bu devlet hey babam hey

oba denizcilik kesinlikle uzak durun arkadaslar. ve elbette ki rayben ve onun palavraci muduru sencan"dan. ben boyle piskin boyle yalanci adam hayatimda gormedim allahindan bulsun. koylu kurnazi pislik herif

oba denizcilik kesinlikle uzak durun arkadaslar. ve elbette ki rayben ve onun palavraci muduru sencan"dan. ben boyle piskin boyle yalanci adam hayatimda gormedim allahindan bulsun. koylu kurnazi pislik herif

Beni De Aradılar, Yabancı Bayraklı Gemileri Var Bildiğim Kadarıyla. Yok Ben T.C Bayraklı Gemi Arıyorum Dedim, Telefonu Kapattım. 2-3 Gün Sonra Tekrar Aradılar, Hanımefendi Beni Aramıştınız Dedim ve Bende Yok Demiştim Unuttuz Heralde Dedim Kapattı, Bu Firmayı Öğrendim Bir Arkadaştan Aynen Yazdığınız Gibi Tane Tane Belirtti Herşeyi Okudum Hepsini ve Sadece 1 Gün Sonrasında Aradılar... Okumamış Olsam O Yazıları Gümbürtüye Gidebilirdim...

ama kabahat bizde bu maas odemeyen firmalar konusunda her ne kadar burada atip tutsak da icimizde bir kac tane sirket yalakasi cikiyor ve gemide sirkete karsi birlik olunamiyor. zaten basta armatorun hemserisi koylusu olan birkac yalaka kesin vardir gemide ve bunlar asla ses cikarmazlar zaten bunlarin maaslari da buyuk ihtimal yatiyordur. olan diger calisanlara olur. ibret olsun diye maas odemeyen armatorun gemisini yakacaksin bak bakalim bi daha boyle serefsizlik yapabiliyor mu. zaten deniziin ortasinda yaksan gemiyi kimse bisey de isbat edemez hatta gemiyi icinde bu sirket yalakasi armator hemserisi tiplerle atese vereceksin ki tam olsun. yoksa bunlar baska turlu laftan anlamazlar.

arkadasımızın yazdıgına katılıyorum ancak gemiyi yak ak armatörün cebine daha fazla para koyacak ve denizin ortasında mahsur kaldıgımızla kalacağız :) o yuzden en hayırlısı geminin yükü ile bi yerde bağlanması o zaman görürüm (TOTOSUNU) neyse arkadaslar burada kafatascı zihniyet var ya köpek gibi çalışacaklar yada ewlerine gidecekler bir çok yalaka şöle böle ii der ama bi gldersin ohoo atı alan üsküdarı geçmiş artık herkes pişkin adam diorki maaşı 75 günde bi ödüoz dedim ne la bu dior ki şirket prensibi :) dedim o zaman İSTANBULA KERİZLER VAGON VAGON geliyor illa birini yoldan çevirir gemine yollarsın...

bayraktarmı dedin 100 km uzak geç derim canm kardeşim.kontrat paranı ve son maasını 3-4 ay sonra kavga yaparak zor alırsın birde 10a bölünmüş şekliyle.kumanya tank suyu adamlar öf be hatırlatmayın ..birde personel gelip sizin gemiden peynir zeytin alır yani.napsın adamlar aç gemide.

VEYSEL VARDAL DENİZCİLİK..... Gemileri Varkan Marmara, Varkan Ege ve Veysel Vardal... Bu gemilere gitmemeniz yönünde şiddetle uyarıyorum.. Maaşlar itf yoluyla zor alınıyor heleki maaşını almadan indiysen vay haline, inen arkadaşlar 4-5 aydır paralarını kurtarma çalışıyorlar ama nafile mahkemeye versen yıllar sürüyor.. Deniz üzerinde çalışan tüm emekçilerin haklarını yiyen ve onları zor durumlarda bırakan tüm armatörlerin Allah belasını versin!!! Bu insanlar ailelerinden, eşlerinden, çocuklarından ve sevdiklerinden uzakta denizin zorluklarıyla mücadele ederek para kazanmaya çalışıyorken onları bu şekilde paralarını vermeyerek haklarını yiyen armatörlerin vicdanları nasıl rahat olabiliyor anlamış değilim !!!

Geri