Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

Deniz Personelini insan olarak değerlendiren, ihtiyaçlarını gözeten, sorumluluklarını yitirmemiş her firma benim için iyidir.Çevremizde çok duyuyoruz Angaryacıları.

Maaşları ödemeyen şirketleri burada afişe etmek isterdim aslında.

afişe et ozman abi neyi saklıyorsun hepimiz burda sonuçta ekmek davası için çalışmıyomuyuz... eğer burda bizim bilmediğimiz bişiyi biliyosan yada duymadımız bişiye şahit olmuşsan bunu neden bizimle paylaşıp bizide aydınlatmıyorsunuz ki ayrıca biz burdan kimseye ne çamur atıyoruz nede karalama politikası yapıyoruz neyse onu konuşuyoruz ben burdan site moderatörlerine ve burdaki bütün üyelerden rica ediyorum lütfen biyerlerde... yok dönem arkdaşım görevli, üst dönemlerden ağabeylerim var, ya amcamın oğlu orda , yok benim felanca yerde kanalım var zaten diyipte böle susmamalıyız... aksine bu ülkede bizi bizden başka savunan ne bir kurum nede bir sendika olmadığının bilincinde olup bizim haklarımızıda bizden başka kimsenin koruyamayacağına inanıp burda bir birlerimizi desteklemeliyiz ve gerekirse Direnmeliyiz..

şu anda piyasada hep aynı yalanları söylemeye başladılar malzeme sıkıntılı olur iş beklenir sanki yoktan var edecez sanırlar maaşlar yavaş yavaş gecikir navlun fiyatları derler kumanya hep fazla istenir eh işte gelir zabit bulamazlar valla sıra çok beklemen lazım derler... şimdilerde denizcilere hakedilen saygıyıda göstermiyorlar yakışıldığını şekilde de davranmıyorlar...

paranı zamanında,haklarını layıkına göre veren şirket normal şirkettir.piyasanın üzerinde dünya standartlarında veya ona yakın maaş ve hakları olan şirket ise iyi şirkettir.

uzun zaman once gemi adami cuzdanimi kaybettim ve simdi yeniden cikartmak istiyorum, Fethiye'de ikamet ettigimden Fethiye Liman Baskanligina gittim fakat sicilim Istanbul Liman Baskanliginda oldugu icin Istanbul'a gitmem ve dosyami oradan cikartmam gerektigini soylediler bu durumda bana Istanbul'da evrak takibi yapabilecek vve dosyami cikartip bana yollayabilecek bir evrak takipcisine ihtiyacim var, Liman cuzdanimi 1981 yili ortalarinda cikardim yeterlilik derecesi Usta gemici sicil numarasini tam olarak hatirlamiyorum 24774 olabilir bu konuda bana yardim edecek biri olursa veya tavsiye edebilieceginiz biri varsa cok memnun olurum, e-mail adresim nacitinar@yahoo.com, herkese cok tesekkurler,
Naci

benim anladığım kadarıyla Şirketlerin online cv bırakma sayfaları pek kaale alınmıyor.örnek arkasa 2 kere farklı zamanlarda online cv bıraktım hiçbir şekilde geri dönüşleri olmadı.eğer sadece çalıştırdıkları itü veya 9 eylül ise sitelerine yada şirketin kapısına yazı yazsınlar sadece bu okuldan gelen zabitleri ciddiye alıyoruz diye.uzakyol zabiti olmak için insanlar binbir zorluk çekiyor birde bunların afra tafrasıyla okulculuklarıyla uğraş.

Arkadaşlar tanker firmaları pek dikkate alınmamış ankette! Biraz cevapları inceledim ama neye ve kime göre en iyi şirket belli değil. Sınıflandırılıp detaya inmesi en iyisi. Mesela konuda arkas, turkon falan söylenmiş ama tanker ve kimyasal gerçeği göz önüne alındığında armona (atlantis) , chemfleet gibi firmalar standartları yüksek ve güvenilir firmalardır. Saygılar

Geri