Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

ben gedende çalışan arkadaşlarla çok konuştum kumanya konusunda hiç böle bişey duymadım ayrıca adamlar hep tasıya tasıya bıkardık kumanyayı diyorlar hepside farklı gemide çalışmışlardı :S

SİZE GÖRE EN İYİ DENİZCİLİK ŞİRKETİ HANGİSİ

SLMLAR.. LISTE YETERSIZ VE ARKADAŞLARIN YAZDIGI ÜZERE EN IYI IBARESI GORECELIDIR.. BENIM FIKRIM;
SIRKET GEMI ARASINDAKI SICAK ILISKI AILESEL VE PROFESYONEL BAGLAMDAKI SAMIMIYET, KUMANYA, BUYUME HACMI VE TURK BAYRAGI DALGALANDIRMA ISRARI (6 GEMIDE 5 TURK BAYRAGI % 83.33 ORAN) ILE BENCE EN IYI ;
KAPTAN ŞİRKETLER GURUBU BUNYESİNDE BULUNAN CEBİ DENİZCİLİKTİR. SIRKET GEMILERINDE GECIRDIGIM 6 SENELIK TECRUBE ILE SAHSI FIKRIMDIR. SAYGILAR....

burda yazan bazı fırmalarda artık maaslar gec yatırılmakta (geden gibi) kimisinde ise ekonomik şartlar nedeni ile zaten dusuk olan maaslar sinorita ve benzeri yollarla dahada dusurulmekte (yasa gibi) bilgilerinize...

Ditaş deniz işletmecili şu an bunların bir adım önünde, İzindeyken maaş ve sigortanın devam etmesi, manevra bile olsa çalışma saatleri dışındaki sürelere mesai uygulaması, kumanyayı zaten söylemeye gerek yok

Geri