Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Apple = İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi
Samsung = Dokuz Eylül Üniversitesi (Denizcilik Fakültesi&DİYYO)
Nokia = Karadeniz Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi
LG = YakınDoğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi
Motorola = Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi
slm beyler DEU açılımı nedir bi sölerseniz oylamaya katılcam
Beyler ve bayanlar;
bu konunun kesin cevabını veriyorum...
D.H.O.
Deniz Harp Okulu...
Evet bazı konularda yetersiz kalabilir ama bir gemi insanla gider ve insan yönetmede DHO üstüne yoktur...
NOT: Her türlü eleştiriye açığım.
itü diyecektim ama şahsen ben itü myo mezunuyum, fakültede okuyan arkdaşlar kendi okullarındaki gemileri kullanmıyorlardı biz gidiyorduk orada ders görüyorduk. kıssadan hisse Türkiyede denizcilik okullarının tümü yetersiz.
He bu arada MYO luların STCW ye göre uzakyol alması gerekiyor. ama ne hikmetse Dünyada sadece bizim ülkemizde Salak saçma bir sınırlama var. Gemiye çıktığımızda port stt ler şaşrıp kalmıştı, nasıl olur böyle saçmalık die gülmüştü adamlar.
Bu sınırlamayı koyanlarada destekleyenlerede yazıklar olsun.
6 yıllık denizcilik eğitiminden sonra bu tarz sınırlamalar olması ve Uzakyol makine zabiti verilmemesi.. çok yazık!!!!
slm beyler DEU açılımı nedir bi sölerseniz oylamaya katılcam
Ben yatay geçiş yapmak istiyorum sizce yapabileceğim en iyi yer neresi ? Birde ben harp okulundan geçiş yapmak istiyorum