Denizcilik Okulları Değerlendirmesi

Apple = İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi
Samsung = Dokuz Eylül Üniversitesi (Denizcilik Fakültesi&DİYYO)
Nokia = Karadeniz Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi
LG = YakınDoğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi
Motorola = Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi

:)

blackberry = Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi yazsaymışsın daha doğru olurmuş. adamlar businessman :D

itü diyecektim ama şahsen ben itü myo mezunuyum, fakültede okuyan arkdaşlar kendi okullarındaki gemileri kullanmıyorlardı biz gidiyorduk orada ders görüyorduk. kıssadan hisse Türkiyede denizcilik okullarının tümü yetersiz.

He bu arada MYO luların STCW ye göre uzakyol alması gerekiyor. ama ne hikmetse Dünyada sadece bizim ülkemizde Salak saçma bir sınırlama var. Gemiye çıktığımızda port stt ler şaşrıp kalmıştı, nasıl olur böyle saçmalık die gülmüştü adamlar.

Bu sınırlamayı koyanlarada destekleyenlerede yazıklar olsun.

6 yıllık denizcilik eğitiminden sonra bu tarz sınırlamalar olması ve Uzakyol makine zabiti verilmemesi.. çok yazık!!!!

Beyler ve bayanlar;
bu konunun kesin cevabını veriyorum...

D.H.O.

Deniz Harp Okulu...

Evet bazı konularda yetersiz kalabilir ama bir gemi insanla gider ve insan yönetmede DHO üstüne yoktur...

NOT: Her türlü eleştiriye açığım.

Seneler önce bir yanlışlık eseri eğer Tüdeve girmemiş olsaydım Yüksek denizcilik okuluna girebilmeyi seçerdim...Her şey bir yana çocukları iyi yetiştiriyorlar,Beykoz mezunlarının arasında da iyiler gördüm. Deu içindende bir çokları iyilerdi... Hani bir laf vardır her memleketin iyisi de kötüsü de vardır diye, önemli olan insanın içindeki öğrenme isteğidir, iyi bir kaptan veya baş mühendis daha staj döneminden anlaşılabilir...Okulun verdikleri bir insana ancak zabitken yarar,2.kaptan olduktan sonra veya o aşamada kişi kendi kendini yetiştirdiği kadar iyidir, sonuç itibariyle hiyerarşiyi ne kadar abartsalar da bu konuda yüksek denizcilik okulu 1 numaradır..Unutmayalım ki denizde şöyle de bir kural vardır...İYİ KAPTANI HİÇ KİMSE SEVMEZ

itü diyecektim ama şahsen ben itü myo mezunuyum, fakültede okuyan arkdaşlar kendi okullarındaki gemileri kullanmıyorlardı biz gidiyorduk orada ders görüyorduk. kıssadan hisse Türkiyede denizcilik okullarının tümü yetersiz.

He bu arada MYO luların STCW ye göre uzakyol alması gerekiyor. ama ne hikmetse Dünyada sadece bizim ülkemizde Salak saçma bir sınırlama var. Gemiye çıktığımızda port stt ler şaşrıp kalmıştı, nasıl olur böyle saçmalık die gülmüştü adamlar.

Bu sınırlamayı koyanlarada destekleyenlerede yazıklar olsun.

6 yıllık denizcilik eğitiminden sonra bu tarz sınırlamalar olması ve Uzakyol makine zabiti verilmemesi.. çok yazık!!!!

Haklı bir yorum, arkadaş durumu özetlemiş.

bütün bu okullarda saçma sapan üniforma dayatması ve katı kurallar var. Özgür ve rahat bir okul dönemi yaşamak istiyorsanız İstanbul Üniversitesi - Duim güverte bölümüne gelin +

buraya ydo yazanların yaşlarını ve mezuniyet yıllarını çok merak ediyorum.. konuyu açan arkadaşa da deu nün bölüm adını tekrar araştırmasını rica ediyorum diyyo diye bir şey kalmadığını ve şu an gerek deniz de gerekse karada itü nün eskiden kalma adının yerini diğer üniversitelerin çalışarak kazanılmaya başlandığını da görür. ki nitekim açılan anket hoş kaçmamakta gemide deu katü vs diyenleri dışlıcak durum da olmıcaksınız... insan olsun kendini geliştirsin yeter...

Geri