Mülakat çok zor değildi. Ancak sabah Erken gelen kardeşlerim kapıda sıra ile numara alıyorlardı. Misal 20-20 gruplandırıp içeriye Grup grup sokuluyorduk. Benimkisi son gruba kaldı misal. Gelişimde 8:50 gibi birşeydi. İçeri aldılar herkesi. İçeride Tribüne doldurdular. Sabah 5 grup gibi birşey olur dediler. Diğer gruplar içinde İmkanları varsa sağlık raporunu aradan çıkartmalarını rica ettiler. Toplam 7 grup vardı. Sonlara doğru gruptaki kişi sayısı 30 a çıkabiliyor haberiniz olsun. Zaten sağlık raporu için bazı hastanelerden insanlar gelmiş. O hizmet gerçekten güzeldi. Kapıdan aldılar. sağlık raporu için k.b.b. iç hastalıkları psikiyatri göz akciğer filmi idrar tahlili kan tahlili ve birkaç şey daha yaptılar. Sonra herkesi geri gönderdiler. Ben İstanbullu olmadığım için bu hizmet çok işime yaradı. Bazı kardeşlerim tek gün için gelmişlerdi.Orada onların madur olmaması için alınmış bir önlem olarak görüyorum. Sabah 10 gibi gittik. 2-3 gibi DF ne vardık. Önce kapıda kayıt yaptırdık. Ardından sadece adayları içeri aldılar. Çok kasmanın gerekli olmadığını orada gördük. Yani girdiğimiz gibi şort giydik. Beden Yeterliliğine şortla gittik. Bir iki hareket yaptırdılar. mekikti şınavdı tamam geç dediler. Kilo vermesi gerekenleri ve alması gerekenleri uyardılar. Ardından Havuza gittik. Orada da tahmin edeceğiniz üzere yüzdürdüler. Serbest ve sırt yüzdük. Artık yüzdük mü ittirdiler mi bilemem. Gerçekten yüzme konusunda sizi suya Attıklarında batmıyorsanız pek sorun çıkmıyor. Ardından düzgün bir kıyafet giyip sözlü mülakata gidiyorsunuz. Tercihler ütülü bir gömlek ve kot pantolon. Sonuçta disiplinli insanların karşısına şort ile çıkarsanız sizin açınızdan hoş olmaz. Orada düzgün konuşursanız ve fazla saçmalamazsanız rahat geçersiniz. Şimdilik bu kadar yazayım., Bu arada kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bende DUİM i kazandım.