Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
ben itü mezunuyum zaten bundan ayrı olarak imo dan gelen heyete gösterilen itü ve deu heyet tarafından yeterli bulunmadı kısacası ülkemizde denizcilik eğitimi yeterli değil
demek ki yanlış biliyosun sizdeki gibi bizde 'ben abi demem' kimse diyemez.
birde kaptanım kaptan en yüksek rütbe herhalde..üniveriste 4 yıllık okuyacağım öyle değil mi?
1 + 4 yıl okunması gerekiyor tabi hazırlık okumak zorunlu değil
DEU , İTÜ , KATÜ ve birçok okulda hazırlık zorunludur belki özellerde olmayabilir.
üstlerine abi demeyenlerle görüştür onlar önemli bence
Harbiden İtü'yle diğerleri nasıl kıyaslanabilir ya =)
Niye itü df yi dünyaya ismini duyuran kim ?? Osman Kamil Sağ . Bunu yalanlayacak insan tek kelime ile şerefsiz ve nankördür . O adamın o okula yaptığı yatırımı ve o okul icin yaptığını kimse yapmamıştır . Şu an o okul dünya çapında ise sadece Osman Kamil Sağ'ın uğraşları ile oldu. 1992 den önce ahırdan başka bir şey değil orası bakarsanız fotolara görürsünüz zaten. Tüm yatırım o adamın başa gelmesiyle başladı ve gitmesi ile bitti .Şu an o adamda PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİNDE ve elinde daha çok para var niye aynısını yapamasın . Hiç öğrenci farkı demeyin eğer öğrenci farkı olsaydı sizin ki ler şu an gider cruise da calışırdı . hepimiz aynı kalitede gemilerde calışıyoruz yalan değil .
Dediğin hakkında pek bir bilgim yok ama senin dediklerinin doğru olduğunu varsaysak bile farkındaysan dediğin ne en iyi okul İtü. Bende bunu söyledim zaten şu anda en iyi denizcilik okulu Türkiye'deki İtü. Ama ilerde ne değişir bilemem dostum Piri Reis mi olur başkası mı bilmem ama sonuç şu ki günümüzde burası...