Denizcilik Okulları Değerlendirmesi

dünya capında bir dekanı kaybettiler diye tüm itü lüler piri reislilere karşı bir agresif davranıyor ama ncin ne gerek. adam sizi 1992 de yerin dibinden aldı en üste taşıdı . 1992'de dünyada ilk 5 e girebiliyordu diyebilen tek bir itü lü var mı. o adamın yatırımları ve siizn gayretlerinizle oldu . nicin agresif davranıyorsunuz ki yani aynı başarıyı bizde gösterirsek aynısı olur aynı dekan var artı daha cok kaynağı var şu an piri reis in . yalan değil bu . türk denizciliğinin ilerlemesinden yana değil sadece itü nün ilerlemesinden yanasınız siz ayıp ama bence . bakın göreceksiniz zamanla . bende bir piri de okuyan birisi olarak itü diyorum ama sadece şimdilik. ama siz agresif davranıyorsunz her defasında kötülemeye calışıyorsunuz . bu kötülemeye calışmanızın sebebi ne .

ben itü mezunuyum zaten bundan ayrı olarak imo dan gelen heyete gösterilen itü ve deu heyet tarafından yeterli bulunmadı kısacası ülkemizde denizcilik eğitimi yeterli değil

gerçi mesaj 2007 tarihli ama arkadaş farklı bir açıdan bakmış olaya.peki buna dayanarak ben bir şey sorayım;madem ülkemizde denizcilik eğitimi yeterli değil ya da değildi,dünyanın önde gelen denizcilik okulları hangileri? ülkemizden itü'nin girdiği (söylenen) listeler nerede?hangi okullar bu listelerde başı çekiyor?

demek ki yanlış biliyosun :) sizdeki gibi bizde 'ben abi demem' kimse diyemez.

Sizinki si nasıl bir mantık anlamadım . İş sizce ABİ demek ile mi bitiyor . Adam yüzüne karşı abi der hocam der kaptanım süvarim der arkadan bir sürü laf sayar . iş zorla abi dedirtmekte değil bence . iş adamın kendi kendisine abi demesine yol acacak otoriteyi kurmakta ve sevgiyi göstermekde. doğru değil mi . ben saygı duymadığım adama abi demişim ne olur ne olmaz . bence biraz aklınızı başınıza devşirin :) asıl önemli olan gercek ve icten bir saygıdır , o abi dediğniz kelime sadece onun bir süsü .

Şu anda Yeterlilik sınavlarında başarılı olan öğrencilerin %'de olarak çoğunluğu KTÜ öğrencisidir. KTÜ'nün bu işde ne kadar iyi olduğunu istatistikler söylüyor..

bir k.t.ü mezunu olarak 100 küsür yıldır denizcilik eğitimiveren bi okulla kıyaslandığımızı bile görmek bana yetti tşkrll.. bu işin şaka tarafı arkadaşlar sizce aldığımız eğitimler ne kadar yeterli eğer yeterli olsaydı bu kadar kurslara ne gerek vardı demekki yeterli değil bi diğertarafı ise ülke sınırları içinde iki boğaza sahip bi ülkenin bu boğazları gerektiği ölçüde kullanamaması ( mecburi sevk ve klavuzluk hizmeti ne yazak ki yokkk acıııı )

Harbiden İtü'yle diğerleri nasıl kıyaslanabilir ya =)

Niye itü df yi dünyaya ismini duyuran kim ?? Osman Kamil Sağ . Bunu yalanlayacak insan tek kelime ile şerefsiz ve nankördür . O adamın o okula yaptığı yatırımı ve o okul icin yaptığını kimse yapmamıştır . Şu an o okul dünya çapında ise sadece Osman Kamil Sağ'ın uğraşları ile oldu. 1992 den önce ahırdan başka bir şey değil orası bakarsanız fotolara görürsünüz zaten. Tüm yatırım o adamın başa gelmesiyle başladı ve gitmesi ile bitti .Şu an o adamda PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİNDE ve elinde daha çok para var niye aynısını yapamasın . Hiç öğrenci farkı demeyin eğer öğrenci farkı olsaydı sizin ki ler şu an gider cruise da calışırdı . hepimiz aynı kalitede gemilerde calışıyoruz yalan değil .

Niye itü df yi dünyaya ismini duyuran kim ?? Osman Kamil Sağ . Bunu yalanlayacak insan tek kelime ile şerefsiz ve nankördür . O adamın o okula yaptığı yatırımı ve o okul icin yaptığını kimse yapmamıştır . Şu an o okul dünya çapında ise sadece Osman Kamil Sağ'ın uğraşları ile oldu. 1992 den önce ahırdan başka bir şey değil orası bakarsanız fotolara görürsünüz zaten. Tüm yatırım o adamın başa gelmesiyle başladı ve gitmesi ile bitti .Şu an o adamda PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİNDE ve elinde daha çok para var niye aynısını yapamasın . Hiç öğrenci farkı demeyin eğer öğrenci farkı olsaydı sizin ki ler şu an gider cruise da calışırdı . hepimiz aynı kalitede gemilerde calışıyoruz yalan değil .

Dediğin hakkında pek bir bilgim yok ama senin dediklerinin doğru olduğunu varsaysak bile farkındaysan dediğin ne en iyi okul İtü. Bende bunu söyledim zaten şu anda en iyi denizcilik okulu Türkiye'deki İtü. Ama ilerde ne değişir bilemem dostum Piri Reis mi olur başkası mı bilmem ama sonuç şu ki günümüzde burası...

Dediğin hakkında pek bir bilgim yok ama senin dediklerinin doğru olduğunu varsaysak bile farkındaysan dediğin ne en iyi okul İtü. Bende bunu söyledim zaten şu anda en iyi denizcilik okulu Türkiye'deki İtü. Ama ilerde ne değişir bilemem dostum Piri Reis mi olur başkası mı bilmem ama sonuç şu ki günümüzde burası...

Doğru

en iyisini seçmek önemlidir... ama en önemlisi kişini kendini yetiştirmesi... ama maalesef dünyada insanların okudukları okul önemsenmekte iş başvurularında... bir nevi sınıflandırma.. ayrımcılık bence... ama yapacak bişi yok... girdiğiniz ve bitirdiğiniz okulla o okulun camiasına giriyorsunuz... ve bu meslek okul sıralarında değil.. denizde öğreniliyor... buda aklınızda olsun...

Beyler birakin bu isleri ,okullar lartan alinan lisans diplomalari, sadece bir anahtardir is dunyasinin kapisini acar, o kadar. Asil basari ,yada basarisizlik,is dunyasinin kapisintan iceri girdiginizde, gostereceginiz performans sizi bir yerlere getirir, NOKTA... Anlayana !!!

Geri