Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
aynen bende calıstım yasada bırde makınada karı koca gelmışler sen yap onu yapamam bunda elım kırlenır yok öyle yok böyle onlar için sanki tatil yeri birsey desen ters olacaK gelıyorsan ışini adam gıbı yapben çalıştım 2 taneydi sonra geldi 2 de staj kız aman allahım gemi oldu karılar hamamı dedikodu zaten aldı yürüdü lanet ettim gidip ewde dikiş nakış yapsınlar arkadas ...halatı tut dersin ayy tırnagım baş altına in ayy kokuyor agzından küfür çıkar terbiyesiz buuuuuu derler...eee be arkadasım ne işin war o zaman 15 tane erkeğin içinde....git ewinde çoluguna çocuguna bak....bu işide bırak kocan yapsın....sakın çalışmayın warsa gitmeyin diyenlerdenim hele 2.kpt kadınsa we sen 3. isen aman allahım allah düşmanıma wermesin....we gemicilere allah sabır wersin...
İslâm kadının çalışmasını yasaklamamıştır. Fakat İslâm toplumunda gelişen İslamî kültürü, kadının yaratılış fıtratına, onur ve gururuna uygun iş yapmasını gerektirmektedir. İslâm toplumunun liderinin bir an için kadın olduğunu düşünelim:
Bu kadın lider öncelikle çocuklarından, ailesinden uzaklaşacaktır. Onlara yaklaşacak çok az bir zamanı olacaktır. Devlet başkanı olarak gelen erkek devlet başkanlarını karşılayacak, onlarla başbaşa görüşmesi gerekecektir. Bunu İslâm’ın kabul etmemektedir. Keza, yalnız başına yabancı memleketlere seyahat etmesi ve orada yine devlet başkanları ile hususî toplantılar yapması gerekecektir. Dahası, hamile veya emzikli bebeği olan kadın başkan, İslâm inancına ters düşmeden bu görevlerini nasıl yapabilir?
Kadının polis, asker olması durumunda, bir insanın üzerine silâh doğrultması inanan bir kadına ne kadar yakışır?
Kadının mühendis olmasında, köprülerin, binaların, ormanların içinde erkeklerle beraber ne kadar İslâm emirlerine ve inançlarına uygun olarak çalışabilir?
Bu misalleri daha da çoğaltmak mümkündür. Kadının yaratılış fıtratı ilk önce anne olmaktır. Dolayısıyla, çocuk yetiştirmek ve eğitmektir. Çocuğunun en sağlıklı yetişmesi için ev idaresi ve yönetiminde uzman olmasıdır. Baba evinde bu eğitim ve öğrenimini en iyi şekilde yapmalıdır. Kadın, eşinin kazancı yetişmiyorsa veya dul kalarak çocuklarına bakmak mecburiyetinde ise, sağlık, ilköğretim ve kızöğretim kurumlarında inancına, onuruna uygun ortamda görevler yapabilir.
İSLAM'DA KADIN - KUR'AN'IN KAYBOLAN YORUMLARI - Blogcu
Ekte bulunan siteden alıntı dır.
Birşeye karar verirken İslam Ahlakına göre vermeliyiz.