Gemide Bayanla Çalışmak?

bayan erkek farketmez ne erkekler var panik içinde seyreden ne bayanlar var gayet soğukkanlı emniyetli bir şekilde personelini riske atmadan seyreden..işini düzgün yapan emniyetini sağlayan herkes için uygundur.

bunun konusulması bıle bence gerılık yaa ruslara bakın avrupa kokenlı ve avrupa elamanlarla calısanlara azıcık dıkkat edın yaa dusunun bıraz adamlarda bayan kamarot bayan ascı bayan gemıcı varyaa neden bızde bole bıraz genıs dusunun bence aslında ılk akla gelen sey burda farklı bır sey ama bence bız bunuda asarız cunku bız turk denızcıler olarak bunuda asmak zorundayız mecburuz beyler usttekı ınsanlar univ mezunu cogu dıyeyım olay bu ınsanlardan bıter ornek olmak sartıyla bunları da asarız basıt bır konu yanı herkez meslek yapmaya ekmek kazanmaya gıdıor gemıye kadında olsa erkek te olsa

Sadece Demirperde ülkeleri kadınlarının gemilerde calısmaları ana biraz garip geliyor.

Bayanla calısmak bir eksi değil kimi zaman bir artıdır aslında cunku bazı durumlarda bayanlar daha özverılı calısabılıyorlar ama bence bu meslek bayanlara göre bır meslek dalı degıldır kesınlıkle psıkolojık olarakda

gemide bulunan bir bayan erkeğin kendine çeki düzen vermesini , hareketlerine dikkat etmesini, laflarını iyi seçmesini sağlar. bu da daha iyi iş kalitesi daha rahat ve kaliteli bir gemi yaşamı sunar.

bu işi yapabilirmi yapamazmı konusuna gelince cinsiyet ayırmak çok saçma.
tüm bayan personel ve zabitlere iş hayatlarında başarılar...

Bir bayan olarak yazıyorum. Giderek bölüme bayanların ilgisi artmakta ve bayan kişi sayısıda artmakta giderekte artacağını düşünüyorum. Ben de gmimi seçtim fakat öyle dediğiniz gibi çıt kırıldım insanlar sadece bayan olarak değil erkek olarak da var mesleğini benimsememiş onu severek yapmamış her insan bu dediklerinizi yapıyor. Cinsiyet ayırmak çok gereksiz. Küfür etme . Tabikide etmeyeceksin saygı kuralları içinde konuşulcak hangi bayan yanında seviyeli bir şekilde konuşulması yerine küfür edilmesini ister...Tırnağım kırıldı..Kime denk geldiğinizi bilmiyorum ama o o nun karakteri ve mesleği ne kadar benimsediğini gösterir. Direkt bayanların hepsi böle diye düşünmek de çok gereksiz.Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.. Bence gereksiz bir konu. Bayanlar da gerektiğinde gayet iyi bi şekilde bunun üstesinden gelebilir...

bu mesleği profesyonelce yapan firmalarda bence olmalı. onlar gemilerde bir farklılık ve renk oluyor. herkes var olduklarından dolayı etkilenmiş oluyorlar yani kimse küfür edemiyor edepsiz konuşamıyor, cok genıs ve rahat davranamıyorlar. ben böyle düşünüyorum geminizde bayan bir zabitin bulunması fark yaratıyor. ayrıca erkek bir zabitin yaptığı hemen hemen her seyi (agırlıgı yuksek ısler harıc) yapıyorlar

ne uzattınız ya gemide bayanlara uygulanan çifte standartlar olur oda onların toplumdaki sradan üztlendikleri vazifeleri yapcak bişi yok kadınlara bir cariye gibi değilde insanmış gibi davranan insanlar olduktan sonra hiç kimsenin konuşmayacağından eminim bence sizde konuşmayın

Hanım arkadaşlarda zaten gemiye çıkıp çıkmamaya sizin ne düşündüğünüze göre karar vereceklerdi. Bunları öğrendikleri de isabet olmuş. Gemide bayanın yeri yok diyen arkadaşlar sözüm size.
Eğer çoğu adam için bile çekilmez olan koşullarda, hele ki erkeklere ve onların önyargılarına rağmen, bir bayan arkadaş çalışmaya devam edebiliyorsa saygı duymak lazım. Sezar'ın hakkı Sezar'a.

bizler denizciyiz denizciliği gercekten benimsemiş denizciliğin ahlakını doğruluğunu iyi kavramış bir zabit için bay veya bayan kimle nerde vardiya tuttuğu pek sorun olacağını sanmıyorum,onlar çok eskide kaldı artık cihaleti yenecek bizim millet inşalla.

O DA BİR ZABİTTİR,SORUN OLMAZ diyen arkadaşlar !ya kendileri bayandır. yada erkek değildirler. sadece bu 2 seçenek var başka yok.yaratılış gereği iki cinsin anlaşabileceği tek nokta cinselliktir. gerisi fasa fiso...bayanlar denizciliği yapabilir şüphesiz, ama bir erkekle yanyana geldiklerinde bu farklı bir iş olur.

Geri